Gå til innhold

Tatung 32" til 5000.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fulgte denne topicen i 60 sider, og orker ikke leite gjennom alt på nytt.

Det jeg lurer på er om man kan koble alt av dekodere, dvd spillere, xbox, ps3 etc til tven og så få lyd til et anlegg fra scart kontakten?

Vet at man får lyd ut fra scart, men det jeg altså undrer på er om man vil få god lyd fra alle kilder, eller må man koble alle lydkablene rett i anlegget og all video til tven for at det skal funke tilfredsstillende.

 

Litt kronglete spurt kanskje, men satser på at dere skjønner hva jeg spør etter.

 

Har altså den første versjonen MCHK tror jeg det var.

Lenke til kommentar
Så akkurat på TV2 hjelper deg, og må si jeg er litt skuffa over at de ikke tok med en tatung i testen sin av 32" lcd skjermer

De fikk vel ikke tak i noen å teste, alle Tatungene var vel revet bort av entusiastiske kjøpere. :)

 

Hvilke TV-er var med i testen, og hva anbefalte de? Hadde de noen som fikk :) som kan være et OK alternativ til Tatung?

 

Vel siden sånn ca alle i testen kosta fra nesten det dobbelt av tatungen (tror den billigste lå på ca 6800kr) til nesten det tredoble (dyreste lå vel på ca 11-12000 kr) så vil jeg si at ingen av dem ville være ett bra alternativ ;)

Lenke til kommentar

Nå har jeg da bare hørt positive ting om 32" Tatung'en. Så jeg tror jeg går for denne litt nærmere jul, hvis det da ikke har kommet noe enda bedre. Regner nesten med at det er noe tilbud på nettbutikkene rundt jul og nyttårs tider, uansett, så går jeg for Tatungen, hvis ikke det er noe bedre og kanskje til og med billigere som har kommet. :)

Lenke til kommentar

Hva er den beste måten å få lyd fra en bærbar til TV'en på? Har en 3.5mm utgang fra PC-en (som også er en optisk lydutgang). Vil det funke med RCA? Eller vil det bli for dårlig lydkvalitet? (Har bare DVI-ut på PC-en, ikke HDMI).

 

Edit: Er snakk om V32MCAK.

Endret av Pug
Lenke til kommentar

Har nå kjøpt meg Tatung V32MCAK, og er så langt veldig fornøyd :) Har analogt signal, men jeg er veldig fornøyd, til tross for at jeg ser at bildet er litt dårlig når jeg er helt inntil. Det ser veldig bra ut når jeg er ca. 1,5 meter unna :D

 

Har fått stilt inn fargene og alt sånt slik som nevnt i tråden, og er fornøyd med det.

 

Har bare ett problem: Jeg har DVI-ut på bærbaren min, og har derfor kjøpt et DVI->HDMI adapter. Bildet blir veldig bra, men jeg får da selvfølgelig ikke lyd gjennom HDMI-inngangen, og har derfor koblet til lyden gjennom en vanlig 3,5mm kabel. Problemet er at lyden ikke kommer fram når jeg velger signal gjennom HDMI-inngangen, bare bilde. Og jeg får bare lyd, og ikke bilde, når jeg velger å få signal gjennom PC-inngangen (standard VGA såvidt jeg husker?).

 

Spørsmålet er altså: Er det mulig å få bilde gjennom HDMI-inngang, og samtidig få lyd fra en annen kilde, eller må jeg gå til innkjøp av en DVI->VGA-kabel?

Lenke til kommentar
Spørsmålet er altså: Er det mulig å få bilde gjennom HDMI-inngang, og samtidig få lyd fra en annen kilde, eller må jeg gå til innkjøp av en DVI->VGA-kabel?

 

Når du har koblet til med hdmi i TVn så tror TVn at den får lyden gjennom hdmi-inngangen. Det fungerer på samme måten som når du kobler et headset i øretelefon-utgangen på laptoppen så kutter høytalerne på laptoppen ut.

 

Jeg anbefaler deg heller å bruke et stereoanlegg eller noe annet som f.eks datahøytalere. Hvis du bruker dvi til vga vil jo digitalsignalene bli gjort om til analoge signaler. Digitale signaler er å foretrekke. Men du ser selv :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...