Gå til innhold

Tatung 32" til 5000.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det kan de da ikke ha gjort? Det forklarer derimot alle problemene forbundet med MCAK og PC-bruk. Virker litt teit å gi ut en oppfølger som i tillegg til å være dyrere ,er dårligere (LES: til PC-bruk).

 

Står litt om det her

 

Sitat fra tråden " Sendte mail til komplett, og de fortalte at denne TVen dessverre ikke har 1:1 pixelmapping ved tilkobling til PC over HDMI.

 

Synd, for ellers hadde jeg bestilt en i dag. Ser etter en billig og stor LCD-skjerm for bruk sammen med Mac Mini som mediesenter/surfemaskin.

 

Men for all del. Dette virker som en knallgod TV til prisen om man vil se Blu-ray/HD-DVD, digital-TV, oppskalerte DVDfilmer osv. Med andre ord god TV på gode signaler. Men ikke som PC, pga manglende 1:1 pixelmapping."

Lenke til kommentar

Ville nok kjøpt en MCGI, eller en TV av helt annet merke med pixelmapping om den skal brukes sammen med PC. VGA er ikke noe å satse på. Forskjellen mellom DVI/HDMI og VGA er nok større, eller i stor grad i hvert fall like stor som den mellom de dyreste og de billigste TVene.

Lenke til kommentar

MCGI er penere, har avtagbare høyttalere og DVI+HDMI, MCHK har bare HDMI. Tror heller ikke MCHK har lyd-ut, som MCGI har. MCAK har høyere kontrast, og (/så?) der hvor pixelmapping ikke har noe å si har den nok litt bedre bildekvalitet. MCHK er ikke noe godt valg lenger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...