Gå til innhold

Prison Break Sesong 3 - med spoilere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tror de gir langt faen i om vi diskuterer ulovlige sider. Dette er en av grunnene til at jeg ikke er så mye på dette forumet, de er så jævlig strenge. Minner meg litt om rektoren min, han er noia.

 

De som styrer dette forumet har jo et visst ansvar for hva som blir postet her, og nå er det jo en gang sånn at nedlasting på papiret er ulovlig, uansett hvor mange som gjør det og hvor allmennt det er. Så da forstår jeg at det er best å holde den slags diskusjon borte fra forumet.

 

Ellers så er det tydelig at det er litt for lang pause i Prison Break nå. Michael Scofield eller noe som helst annet som har noe med serien (og tråden) å gjøre har ikke blitt nevnt i det hele tatt den siste siden.

ok forstår, men hvorfor er det da en topic på tusen sider om hasj?

Lenke til kommentar
Hvor lang blir denne pausen da?

 

Er det så vanskelig å lese hva som er skrevet nesten rett før man poster? På grunn av streiken kan forsette i det uendelige så er det ikke det bestemt enda når Prison Break er tilbake etter de 5 neste episodene.

 

If the strike is still active when the thirteenth episode airs, the series will be put on indefinite hiatus until new episodes can be written and produced.
Lenke til kommentar

Hmm...den sesongfinalen tror jeg blir veldig dårlig iforhold til de tidligere vil jeg tro, siden det er en pausefinale istedenfor en ordentlig sesongavsluttning. Blir som å ha den episoden hvor Kellerman skøyt Mahone som siste episode i S2. Men er glad det skjer, fordi da minsker det sjansene for at serien da trolig blir nedlagt hvertfall i år.

Lenke til kommentar

Streiken ødelegger alt, og det er oss seere det går aller mest utover. Dessverre. Nå når de må korte ned tredje sesong av Prison Break, vil det sannsynligvis føre til at de ikke får med alt de skal, noe som i sin tur resulterer at vi garantert får en sesong 4, og denne vil de også måtte fylle som en full sesong, dermed mye fyllmateriale.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...