Gå til innhold

Dine favorittbrukere - Skriv noen ord om dem


Gjest

Anbefalte innlegg

Har ikke alt for mange "idoler" :p eller "kjente" på forumet, det fordi ingen av mine nære kamerater faktisk gidder å opprette konto her. Tror noen av dem har, men kan ikke navnene i hodet.

 

Den jeg gikk på ungdomskole med her på forumet, det er "magio".

 

magio

Veldig koselig og prate med. Fornuftig fyr.

Endret av LarzZzZz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

brukere som må nevnes (no particular order):

Eplefe, Kittycat, Mushi, Espen Pai, PencilCase, Dotten, Simen1, Heilage, Sirslask, Nyhus, Bazukh, Bundy, Kakestykke (selv om vi er totalt ulike), Aidskake, Colbert/b-real, Datasmurf og sikkert mange jeg har glemt akkurat nå. Om du ikke står her så ikke bli fornærmet. Det er seint og jeg er trøtt...

 

Litt for seint på kvelden til å skrive utfyllende om alle sammen, men kan sikkert gjøre det i morgen eller noe. :)

Endret av L4r5
Lenke til kommentar

:chribruu er uten tvil den brukeren jeg kjenner best siden vi møtte igjennom Blink for snart 4 år siden, og siden den tid har vi snakket mye om musikk, livet og det som er over MSN. :)

 

Stort sett er det kun de andre i moderatorteamet som jeg har blitt mer personlig kjent med utover kun som andre forumbrukere etter jeg ble tildelt min grønne kappe. Da spesielt Snorre, KVTL og Jarmo.

 

Ellers kan jo nevnes Norbat som jeg har hatt litt kontakt med over PM og som i praksis er sikkerhetsansvarlig for brukerne av forumet. :)

Endret av Skagen
Lenke til kommentar

Jeg har veldig mange favoritter og setter pris på hver og en av dem. L4r5, Kibs, Eplefe, PepsiCo, Espen pai, Aidskake, Aalton, Epletyv, Nora90, b-real (!!), Snobjorn, Snorre, mushi og Aces. Det er utrolig mange, men jeg får luke ut noen få.

 

Steffypants: En vittig kar som alltid har et godt argument i bakhodet. En bruker som kan få deg til å smile/le uansett hvilket humør du er i.

 

Light Alba: Hun oppholder seg mye i dyrehold, og har plenty av sunne og fornuftige meninger. Hun har vært aktiv en god stund, og har bidratt med mye bra her på diskusjon. Og alt i alt en koselig jente.

 

Ø.B: En fyr med god musikksmak og humoren i behold. Det går ikke en samtale uten at jeg må le av alt han sier. Han er veldig koselig og er alltid like blid (Oo).

 

Clvn: Dette er et menneske det er umulig å ikke like. Utrolig morsom, men med vettet i behold. Han er fornuftig og man kan stole på ham. Han er også veldig snill og koselig.

Endret av KittyCat
Lenke til kommentar
Den eneste jeg har fått litt sansen for så langt (jeg har ikke vært medlem så lenge) er Aidskake.

Har skrevet bittelitt med henne og da virket hun veldig hyggelig. Ellers så har jeg lest en del av innleggene hennes og hun virker alltid hyggelig og hjelpsom. :)

Ntååå. ^^

 

Zethyr: Vet du, etter å ha snakket med han om stort og lite det siste halvåret, føler jeg meg mye bedre som person. Han har så sterk personlighet og selvbilde at det er smittsomt.

Dessuten gjør han er svært god jobb i treningsdelen av forumet vårt. :)

Endret av Aidskake
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
Gjest Bruker-95147

Jeg har tidligere i tråden kommet med karakteristikker på mine favorittbrukere, men siden forumet kontinuerlig tiltrekker seg enda flere interessante brukere (ja, noen er skrudd sammen slik at de kan frata en nattesøvnen) som bør nevnes, så kommer denne:

 

Schnell. Dette er en bruker som har gjort seg bemerket siste halvår. Vet ikke hvor mange som har ergret seg over hans halstarrighet, men jeg hører til dem som storkoser seg med galskapen han initierer.

 

Han gjorde seg bemerket (for min del) ved å lage "Innrømmmelse: Jeg plukker ikke opp dritten etter hunden min". Den var en meget smakfull ( :p ) tråd som så klart hisset på seg "halve" forumet, og jeg må innrømme at jeg huimret meg gjennom det meste.

 

Så kom: "Jeg pusser ikke tennene mine", og den presterte å toppe foregående drittråd (trodde ikke det var mulig).

 

Nå har han startet sin egen lille Jesus-tråd, og jeg tror den kan bringe krabaten opp til slike høyder at forumet ikke kan annet enn å kanonisere humørsprederen.

 

Peace out!

 

:cool:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...