Gå til innhold

Minidisc


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tips! Kjøp Sony MZ-N**

 

Jeg har en MZ-N1 men det er toppmodellen og den får du ikke under 3k

 

Men de har en billigere modell! De modellene som heter MZ-N** de har fastcopy via USB 32X, da får du med en cradle til å sette den i og koble den til PC'en med! Da er det bare å kopiere over de sangene du vil ha! Funqer fint!!

 

I tillegg bruke Sony mye mindre strøm enn de andre merkene. Min spiller har 110 timer playback! Det er lenge det! Det er jo lenger enn enklete mobiltelefoner kan stå på!

 

-Chief-

Lenke til kommentar

et lite tips ikke ta med deg md til danmark du kan bli stoppa av purken for piratkopieringen hahahaha.

men seriøst ta en md som har usb transfer,SONY MZN505S ser jo ganske grei ut.

 

NetMD Walkman med USB tilknytning til PC gir opptil 32x opptakshastighet. 32 minutter musikk kan tas opp fra PC på 1 minutt. Analog linje og digigital inngang. 56 timer spilletid. USB og optisk kabel samt Software for PC medfølger. Software støtter alle MS Windows versjoner fra W95 og til og med XP. G-protection gir deg støtminne ved avspilling. Noe som i sin tur gjør at du kan overføre dine egne mp-3 filer fra din pc på en enkel og rask måte. G-protection gjør at du til og med kan jogge samtidlig som du nyter din favoritt musikk!

Lenke til kommentar

Sjekk ut http://www.minidisct.com

 

Der finner du alt du trenger å vite om MD'er.

 

Jeg vil annbefale http://www.minidisct.com/products/sony_mzn707.html MZ-N707 eller hvis du vil gi litt mer penger, MZ-N1 http://www.minidisct.com/products/sony_mzn1.html

 

 

Jeg har selv MZ-N1, og jeg er storfornøyd.

 

Ellers er jo MZ-N505 brukbar, men den har ikke mic-inngang. http://www.minidisct.com/products/sony_mzn505.html

 

[ Denne Melding var redigert av: It's me på 2002-12-14 10:21 ]

Lenke til kommentar

har selv en minidisk spiller fra 1997. Det er en sony, jeg har aldri hatt problemer med denne spilleren. Jeg vil si at minidisk er meget bra, hvis man ønkser å ha lang levetid på batteri og bra lydkvalitet. Bruker optisk kabel fra dvd spiller/andre enheter og tar opp musikk.

 

Men siden det er en plate som går rundt i selve spilleren, har ikke spilleren min så veldig stor antishock funskjon. Ikke egnet til å trene med. Derimot er mp3 spiller et perfekt valg. Men uansett per idag er den beste løsningen en mp3 spiller framfor md.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...