Gå til innhold

Rosenborg Ballklub 2018


DJ_Dark

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så bare siste 30, og det så da ikke så ille ut. Mangler dog den lille X-faktoren helt foran. Prica og Ivers er ferdige, DFH og Chibbe må få spille på topp. Ankers er frisk, men urutinert og Per Verner er tidvis god å ha. Husker hvor skuffa de fleste ble da han ble signert.

Lenke til kommentar

Uten å ha sett kampen så mener jeg vi skal se oss fornøyde med 7 poeng de 3 siste kampene hvis man ser på de isolert sett, vi hadde en god del flaks for å få med oss 6 poeng fra to kamper hvor vi tidvis ble overkjørt.

 

Uansett mener jeg vi trenger en ny sulten spiss til neste år, så kan vi heller la Ivers og Prica dra.

Lenke til kommentar

Prica var jo frisk etter han kom inn i går. Virker som om Iversen fikk en skyllebøtte i pausen. Jobbet mye bedre. Samme gjelder vel for resten av laget og. Det som irriterer meg er at vi ikke klarer å ha to omganger der vi spiller bra. Vi er gode i en og sækker i den andre. Utrolig frustrerende å se på.

Lenke til kommentar

Altså. Det er Lillestrøm. Hadde du forventet noe annet?

 

 

Så forresten et par meget interessante tweets i går som jeg tror nok det ligger noe i. Andre som har lagt merke til hvor mye JJ skriker på sidelinjen?

 

JJ roper fælt på sidelinjen. Var en gang på forelesning med en meget flink canadier som sa det var tegn på mislykket treningsarbeid. #rbk

Hadde JJ maktet å formidle det han ønsker på treningsfeltet, kunne han sittet i ro det meste av kampen. #rbk

Lenke til kommentar

Sant at de aldri stiller med det samme laget. Virker som spillerne bare en sjelden gang får til det de skal. Kun noen ytterst få ganger ser vi det jeg vil karakterisere som et vakkert angrep i løpet av en kamp. Spillerne er gode nok, men vi har mange unge på banen. De presterer ikke 100% jevnt hele tiden. Det er bare naturlig at det er sånn. I tillegg vil jo de fleste stikke til utlandet lenge før laget blir 100% samspilt.

 

I tillegg er jeg sykt overrasket over at vi presterte å hente Dockal. Slik det er nå er han alt for god for klubben.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...