Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Æsj, det ble jeg dårlig av å høre om. Spesielt det at flere spillere i klubben er sjokkert over det. De andre tingene i media har ikke brydd meg så veldig mye, men når Haidar er en spiller under kontrakt med oss, så forventer jeg at vi behandler han like godt som alle andre.

 

Tror han faktisk kan bli en god TL-spiller. Skulle heller ønske at han kunne fått lang kontrakt og heller blitt leid ut. Ønsker han lykke til, både med skade og karriere, selv om det virker som han ender i Lillestrøm.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

TV2 sin vinkling viste Vålerenga fra en litt bedre side. Haidar skal ha blitt frisk, og at operasjon ikke trengtes, så lenge han fulgte det programmet han fikk beskjed om. Noe han gjorde. Håper ikke det skaper noe trøbbel for han, i hans søken etter ny klubb, ihvertfall så lenge det ikke er Lillestrøm :p

Lenke til kommentar

Mye om oss i media for tiden:

 

 

Vi risikerer bøter og utestengelser

 

Haidar er sjokkert som faen

 

Innstilling

Stabæk Fotball straffes for brudd på NFFs lov § 11-2 (1) bokstav c, d og g jf. § 11-3 (1), jf. § 11-5 (1) bokstav b med en bot på kr 500,000.

 

Vålerenga Fotball straffes for brudd på NFFs lov § 11-2 (1) bokstav c, d og g jf. § 11-3 (1), jf. § 11-5 (1) bokstav b med en bot på kr 350,000.

 

Erik Loe straffes for brudd på NFFs lov § 11-2 (1) bokstav c, d og g jf. § 11-3 (1), jf. § 11-5 (1) bokstav c med tap av rett til å ha valgte eller oppnevnte tillitsverv innenfor NFF for en periode på 18 måneder.

 

Inge André Olsen straffes for brudd på NFFs lov § 11-2 (1) bokstav c, d og g jf. § 11-3 (1), jf. § 11-5 (1) bokstav c med tap av rett til å ha valgte eller oppnevnte tillitsverv innenfor NFF for en periode på 18 måneder.

 

Truls Haakonsen straffes for brudd på NFFs lov § 11-2 (1) bokstav c, d og g jf. § 11-3 (1), jf. § 11-5 (1) bokstav c med tap av rett til å ha valgte eller oppnevnte tillitsverv innenfor NFF for en periode på 12 måneder.

Lenke til kommentar

Nå stormer det rundt klubben, akkurat slik det skal være. Truls Haakonsen, Pål Breen og resten av ledelsen har gått kraftig ut mot de som skaffer klubben bøter for blussing. Policyen de har lagt seg på, er at om de klarer å identifisere blusserne, vil de måtte stå for boten selv. I tillegg blir man også utestengt et par års tid. I år har vi fått totalt 50.000kr i bot pga. bluss. Nå har ledelsen, med Haakonsen i spissen, mest sannsynlig sørget for at vi får en bot på 350.000. Da regner jeg med Haakonsen tar de pengene av egen lomme og at han ilegger seg selv en karantene på et par år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...