Gå til innhold

Tråden om solarium. OPPDATERT 28.01.08


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Samma faen hva 9/10 gjør. Bokserskille ser totalt dust ut. Gå for å sole deg uten.

 

Egentlig er det ikke samme faen, nei. Det er derfor jeg sier at det er vanligst. Om du syntes det ser dust ut med skille eller ikke gir jeg fint faen i, jeg bare sier at oppfatningen jeg har av folk som tar sol er at de fleste bruker bokser.

Lenke til kommentar
Sol deg med ballene i en sokk, slik slipper du skille samt å muligens måtte fjerne nøttene i framtiden.

Redd for at det ikke finnes så store sokker :( (for meg).

 

Ha ha ha. At dere tror at man kun kan få hudkreft om man blir solbrent er bare naivt. Våres hud er IKKE ment for 45min i solarium, er vell maks 25? Huden eldres også mye fortere, ettersom mengden UVA ikke står i stil med UVB ( noe den i større grad gjør med virkelig sol ). Det vil si at huden ikke produserer melanin, men kun gjør den du alt har brunere. Eller noe slikt :p

 

Bokserskille ser heller ikke dumt ut, er bare og dra den litt ned og litt opp. Hva faen gjør dere om sommeren? " Alle " har skille med shortsen da.

Lenke til kommentar

alle får ikke tydelig skille om sommeren nei.. 5 ganger i solarium før sommeren, og jeg er blitt brun nok til at det ikke blir noe tydelige skiller på kroppen ellers.. brunfargen holder da også til neste sommer.. mulig det bare er gode gener på det området her ;)

er selvfølgelig mange som får skille, men det er da blandt de som er generelt lysere i huden ser jeg for meg.. nå skal det jo sies at jeg ikke har satt meg noe inn i solariumet, og dens effekt på kroppen, og snakker kun utifra personlig erfaring..

Lenke til kommentar
Noen som har noen tips til noen som aldri har tatt solarium før men vurderer sterkt å begynne for å bygge opp litt brunfarge til sommeren. HVor lenge burde jeg ligge første gang og sånn? :/

Kommer helt ann på hvordan huden din er, men røfli ca 12min er nok en grei start

 

Er det dumt og dusje rett etter du har solt deg? Vil du miste litt av fargen pågrunn av det?

Gjør ingenting det, men jeg hadde ikke giddi gjort det. Liker for godt og ligge og slappe av mens det lukter krem og det prikker i huden :)

Lenke til kommentar

10kr for 5.05minutt, er det et akseptabelt beløp på de simpleste sengene i et solarium?

 

Hva er egentlig forskjellen på de dyreste i vanlige "drop in solarium" kontra de billigste? Jeg har ikke prøvd de dyre, men med første øyenkast så ser de mer komfortable ut, i tillegg er lyset mer lillafarget.

Lenke til kommentar

Ren gjetting her, men trur det er sterkere lys som gir raskere brunfarge. De sengene jeg tar på treningstudioet har hvertfall egne lys for ansiktitet. Har ikke testet de billige senger, så veit ikke om det er der. 10kr for 5 minutt er veldig billig, hvertfall om det ikke er på treningstudio. Men som regel for man for det man betaler, 5min på billig solarium tilsvarer sikkert 2-3min på de beste.

Lenke til kommentar

Hmmm, etter å ha tatt en pause med soling, 1 mnd., så begynte jeg på igjen for 2 uker siden, og har solt meg 4 ganger siden da. 2x hos Brun og Blid og 2x på et solarium på treningssenter. Ble litt solbrent ene gangen på Brun og Blid (pga. nye rør) og på det andre solariumet (pga. tok for lenge). Trodde iom. at jeg hadde et solid grunnlag, så funka 28-30 min. greit, men det var visst for lenge. Nå blir jeg rødlig og varm hos Brun og Blid (27 min.), de luxura bling sengen, merkelig. Varer kun 1 dag, merkelig?! Gjør ikke vondt eller noe sånt. Bruker en solkrem med hemp (øker blodsirkulasjonen), så det er kanskje grunnen?. Rart om jeg må gå enda mer ned i tid, for forskjellen på nye og gamle rør kan da ikke være så store?! og 1 mnd. pause ødelegger vel ikke så mye heller? :S Klarte fint 28 min. før og nå er jeg MYE brunere enn da. Mulig jeg ødela pigmentene for mye da jeg ble solbrent sist gang? Sola meg ca. 25 ganger nå, 20 over 3 mnd.

EDIT: etter at jeg er dusja, så er jeg spesielt rød

Endret av deu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...