Gå til innhold

Den Store Arena Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
problemet er at da dør jeg :( 2x lockdots ftl

9372901[/snapback]

Tja, sant nok. Warlock er op i arena så er vel lite å gjøre hvis man møter de. Bare få drept felhunter hvis de bruker den så blir locks ganske svekka. Også kan du jo misbruke LoS får å unngå mana drain/burn. I ruins of lordaeron bruker du bare "tomen" på midten av banen til å bruke los for å unngå mana drain. I BE kan du bruke pillars, samme med nagrand. Løp i rundt pillars.

 

Edit: http://files.filefront.com/naiceturalyonpv...;/fileinfo.html

 

Naken Mage og Warlock mot påkledd mage og warlock :p

 

Kjenner de som er nakne, de to andre er og på serveren, med "falsk" gladiator tittel osv. Vi prøvde å få de til å fjerne tittelen men da ble de bare cocky, så møtte de to nakne spillerne "wannabeene" i 2v2 rated. In your face lism. Sorry, men folk som bruker gladiator tittelen og ikke er gladiator gjør meg sint ;p

Endret av Overguard
Lenke til kommentar
Merka at når vi kom litt opp i rating ( 1650+ ) og møtte folk som ikke spilte premade, så ble druiden min eid av warlocks med manadrain. Er dette en klasse vi sliter mot generellt sett? Bude kanskje spurt på druid-delen av forumet, men pleier å ta locks ganske enkelt i 1v1.

9372786[/snapback]

 

Hvilken klasse spiller du sammen med?

 

Som sagt, bearform er alternativ, men det koster grisemye mana, så å skifte ut og inn av den hele tida er verre enn å manadraines. Jeg liker å bruke opp feral charge og bash når du først er i bearform, og ellers LoS-kite.

 

Warlock-draining er ekstremt plagsomt, fordi du ikke kan fjerne den ved å løpe ut av LoS når de først har begynt. Du må derfor være ekstremt forsiktig i mana-kamper.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar

Har hørt at man kan fjerne drain ved å gå ut av LoS i neste patch, stemmer det? Isåfall ville det være dødsfett.

 

Mekka 3v3 team igår, Meg (resto druid), Frost Mage og MS Warrior. Vi har spilt 23 kamper, vunnet 22 og tapt 1. Det teamet vi tapte mot vant vi over rett etterpå og dro til oss 25 rating, slike matcher er kos. Ligger nå på 1812 rating og jeg tipper den vil stige til 1900 i morgen. Så får vi bygge oss opp derifra.

Denne kombinasjonen er dog meget morsomt og anbefales. Mye CC, + at Frost mage og warrior er relativt lette å heale som resto druid.

 

Gleder meg forsåvidt til å få bedre gear, har 8600 hp, 189 resilience atm. Noe som ikke akkurat hjelper hvis jeg blir nuka hardt. Det jeg gleder meg mest til er 4-set bonus. 15% mere speed i travel form = win i arena når det kommer til kiting.

 

Håper virkelig at det kommer en warlock nerf snart :X De er altfor dominante i 2v2.

Lenke til kommentar

Eg kjorer warlock og rogue i 2v2. Warlocken er siphon/SL specc, og roguen er combat med coldblood. Begge har 11k hp med litt over 350 resilience.

 

Det eg lurer paa, er hvordan man skal gaa frem for aa ta en warrior + healer. Mot en pala/warrior er det kanskje greiest aa drepe paladinen forst? Gaar vi paa warrioren gjor roguen utrolig daarlig dps, mot paladinen er dpsen veldig bra siden de som regel har lite med resilience.

 

Annen ting er warrior + druid. Der er man nesten nodt aa starte paa warrior siden druid aldri gidd komme ut for han trenger heale. Saken er at naar vi starter paa warrior har han fullt med rage, og gjor veldig god dps for aa ikke nevne Macestun i hytt og pine. Aa faa til en fear er veldig vanskelig, forste fear blir trinketet, andre fear er nesten umulig siden warrior vil pummel meg konstant (mace stun meg ellers).

 

 

Noen tips til warlock/rogue setup mot warrior/healer?

Lenke til kommentar

Dere må alltid denge healern først, uansett.

 

Roguen bør bruke den poisonen som gir reduced healing debuff imo, og warlocken sørger for at healern får gjort jobben sin dårlig med CoTongues og Felhunter's dispell. Han må huske på og feare som en tulling og.

 

Var slik vi gjorde det hvertfall.

Lenke til kommentar

Med warlock + warrior moser vi ned warrioren uten prob :D (blir jo seff vanskeligere om paladinen har hjerne og bruker bop på warrior.)

 

Men går som regel bra, går så fort :p Sålenge du bruker Wound poison burde det ikke være særlig vanskelig.

 

Edit: Dette var da mot warrior + pala, men funker egentlig mot det meste pga. tongues og felhunter :)

Endret av M@R7!N
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6
Hvordan finner dere arena teams?

 

/2 LF uberl33thaxx D00d to arena team?

9376711[/snapback]

Spiller arena sammen med kamerater jeg. Spilt litt i en pvp-guild også.

 

sprint + sap da.. i tillegg er det jo talent for range på sap..

9376743[/snapback]

Joda, men litt kjipt å bruke opp sprint på det når du har improved. Og så er de andre ofte så trege med å angripa at sap går ut først.

Lenke til kommentar
enig i at du bør gå på warr først..

 

dere får da låst ned dps til han og pala må stresse med dispells (dots og poison) og healing.

 

og ikke glem å fear pala. start med å sappe pala så han må bruke trinket allerede der.

9376177[/snapback]

 

en palla som kan å spille bruker BoS vis han ser ett stealther team = umulig å sappe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...