Gå til innhold

[løst]Tråden for Arsenal fans


maxamed

Anbefalte innlegg

Ikke glem vi slo de beste lagene, vi lå fjerde plass med samme poeng som Liverpool (vi hadde fleste mål, men også baklengsmål. Kun et mål mer, ville vi ha stått foran)

 

Arsenal var IKKE så ille ifjor som folk påstår, selv om vi hadde uflaks til enkelte tider

9131863[/snapback]

Dere slo United med to lykketreff, å var særdeles ufortjent. Spesielt siste kampen :mad:

 

Jeg syns både Arsenal og Liverpool gjorde ræva sesonger, men Arsenal hadde store skadeproblemer. Liverpool hadde ikke. Så alt i alt så har jeg troen på Arsenal i år, for første gang på 3 år. Dere slipper styret rundt Henry og har beholdt spillere jeg mener vil bli helt enorm. Er kun i forsvar og på vingene jeg setter spørsmålstegn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siste:

  • Arsenal tapte sin 3. treningskamp 0 - 1 mot Red Bulls Salzburg. Meget skuffende, men vi får håpe at det var et engangstilfelle og at gutta bare var slitne etter litt hard preseason-trening.
  • Den nye tredjedrakten vil se slik ut. Ikke helt typisk Arsenal, men den var ikke så aller verst. Ligna litt på Barcas hjemmedrakt. :p
  • Gilberto går glipp av sesongstarten på grunn av forlenget ferie etter Copa America.
  • Ade, Tomas og Theo mister Emirates-cupen pga. skader. :(
  • Wenger nevner Gallas som en kapteinkandidat. (!)

Gilberto burde uten tvil være kaptein, med Touré som visekaptein. Det er jo så opplagt!

Lenke til kommentar
Med RvP og nye stjerner som Bendtner i rekkene skal vi nok overleve uten Reyes. Dog, han spilte en forrykende debutkamp. Et selvmål før han vartet opp mot et drømmetreff i krysset mot Chelsea. :)

9163610[/snapback]

 

Enig, Reyes vil bli savnet en stund, men når man har en spiller som Bendter går det nok greit

Endret av nikkoboss
Lenke til kommentar

Ingen kan motsi at savnet av Henry vil være stort, allikevel ser jeg positivt på det. Om RvP kan holde seg friskmeldt vil han gjøre jobben, uansett burde vi hatt en målscorer til der oppe. Walcott er offensiv kant, men Bendtner er spennende...

 

Dessverre tror jeg vi kan se langt etter førsteplassen dette året, men andreplassen kan vi ta. Ligacupen og FA-cupen derimot er noe Arsenal bør se på. I tillegg til en god gjennomføring av CL. :)

Lenke til kommentar
Slutt å kvine om tapet av Henry, og se på Arsenals preseason-form. Den har nemlig vært strålende, og de har vunnet både Emirates og Amstardam tournament.

9228883[/snapback]

 

Det er faktisk noe og kvine om. Han var en utrolig viktig del i Arsenal. Men får vel være enig med Wenger at nå er de ikke avhengig av en enkelt spiller lenger, men spiller mye bedre som et lag.

Lenke til kommentar

Arsenal.com melder at Gallas er blitt utnevnt som kaptein, så Skysports var nok litt feilinformert i første omgang. Jeg syns at Gilberto klarte seg utrolig godt som kaptein forrige sesong, så det var ganske merkelig at han ikke fikk kapteinsbåndet. Får håpe Gallas viser seg å være en god kaptein da.

Endret av iRoman
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...