Gå til innhold

hva er det morsomste noen har sagt i en skoletime?


Nixax

Anbefalte innlegg

Kanskje ikke hysterisk morsomt, men prøver meg likevell.

Dette skjedde en gang da jeg gikk på mellomtrinnet. Vi skulle lære om verdensrommet, og læreren stod da og fortalte om planetene som gikk i bane rundt sola. Hun sier da: "Dere vet at selv om alle planetene har forskjellig lengde på banen sin rundt jorda, bruker alle 365 dager rundt sola...!"

 

Det endte opp med at vi som elever begynte å undervise læreren resten av timen.. :roll:

 

Nei????

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Edit: Kom på et tilfelle til. I musikktimen, satt vi i ring, Så sier en elev1 til elev2: "Gå å sug pikk!" fordi han var sur på han eller no,men lereren hørte ikke det. Men mens elev1 sa det, satt elev 2 og tygde på den nye blyanten han nettop hadde plagd lereren får å få. Så kommer lereren bort å sier "Neimen, har du ikke kommet over det oralestadiet, der du putter ting i munnen?" "Oralestadiet" wtf?. Vi fikk oss en god latter da..

 

Det kan fint kalles oralstadiet. Oralsex er bare en liten ting av hva det ordet kan bety. Oral betyr rett og slett munn.

Lenke til kommentar

Må bare legge ut en fra dama på kanotur i Frankrike (Franskklassa på tur, VG2 Allmenn) Vi padler i "Det grønne Venezia" som de så fint kalles. Vi passerer noen fiskere:

Hun: "Faen for noen optimister! Står å fisker i ferskvann!"

Jeg: "Ja?"

Hun: "Ehrm.. de finnes vel ikke fisk i ferskvann!"

Lenke til kommentar

Var en gang ei jente i klassen min, 3 året på videregående, som lurte på hvordan Hitler så ut. En gang på ungdomsskolen så skulle vi ha rikskonsert i gymsalen, ingen som ville dette, så folk begynte å kaste ting på de som hadde konserten, da går musikklæreren opp og roper, dette er lite respektløst :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...