Jump to content

Eppelsin

Medlemmer
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Eppelsin

 1. Så nylig denne. Men den er jo litt gammel nå (i forhold til smitte-hastigheten til korona tenker jeg på - 27 feb. Måtte forresten slå av alt av adblockers for å lese). Ifølge artikkelen virker det som om noen menneskers antistoffer mot korona ikke varer så lenge, og / eller den kan vare latent i kroppen etter en infeksjon og blusse opp igjen. Kan ikke si jeg har hørt om andre som har blitt re-infisert. De har kanskje ikke tall på det? Men man skulle uansett tro det hadde gått nok tid til å være mer enn ett tilfelle av re-smitte man kunne hørt om nå (men jeg kan jo ha gått glipp av det).
 2. Det var jo ikke såå nærme jul i begynnelsen av desember. Men rett skal være rett, og det er slett ikke den norske tollen i dette tilfelle. Jeg har bommet litt.. Det er eksport-tollen i Kina den sitter fast (bestilt ca midt i november). Jeg la ikke merke til at det sto "sendt til tollbehandling for eksport" til å begynne med på pakkesporinga
 3. Samme situasjon for meg nå. Ganske kjedelig, heldigvis ikke noe jeg må ha raskest mulig. Tollbehandlingen (av en vare til under 350 kr) skulle ta "1 til 2 virkedager". Det har nå snart gått 2 uker (inkl. helger).
 4. Et par gamle og nyere favoritter. Noen er forresten på salg hos gog nå Anachronox (2001) Outcast 1.1 (1999) Outcast - Second Contact (2017) Noe misvisende tittlel, da den er den samme som den over, bare i ny drakt (oppdatert grafikk). Omikron: The Nomad Soul (1999) TIS-100 Great Permutator Red Faction Guerilla Re-Mars-tered Ingenting er uknuselig (= tonnevis med moro)! Mass Effect Andromeda Ok, kanskje ikke så ukjent, men måtte ha den med!
 5. Litt sent svar kanskje, men selv drar jeg ut støpselet til både basestasjonene og link boksen når de ikke er i bruk. Har fungert utmerket hittil. Men ellers er det mulig å aktivisere bluetooth kontroll av basestasjonene, slik at de slår seg av når du slår av SteamVR (i SteamVR innstillinger et sted, husker ikke nøyaktig hvor eller hva det het). Grunnen til at jeg gjør det er at hvis strømmen går og kommer tilbake, så slår de seg på og jeg vil helst ikke at de skal gå å surre uten at jeg er med på å slite dem ut Nå er det riktignok ikke så ofte strømmen går da, så problemet er vel nesten fraværende (selv om det har hendt), men uansett føles det litt bedre å ikke ha strøm i de adapterene hele tiden også.
 6. 1800-tallet ringte og vil ha tilbake pantografen sin. Og 800 volt nedi veibanen liker vel regn antar jeg. Blir ekstra spennende (hehe) å krysse gata for gående da?
 7. Høres ut som om du beskriver Farlight Explorers Jeg har ikke spillt selv, så vet ikke hvordan det er.
 8. Lirer Mass Effect Andromeda for tiden. 50% awesome, 50% kørka og 50% wallpaper generator
 9. Var en stund siden jeg kikket innom her nå ja

  1. Eppelsin

   Eppelsin

   Bortsett fra for et par dager siden.

 10. Futurama advarte og forutså dette for lenge siden https://www.youtube.com/watch?v=BtqGTn7PCBw EDIT: Fant et bedre og litt lengre klipp:
 11. For ikke å snakke om at de er plassert midt i glaninga ved venterommets TV, på "mitt" legekontor ihvertfall. Høylydt er den også (sikkert pga evt. tunghørte eller eldre). Hater den.
 12. Har spillt endel BlazeRush i det siste. Det er en slags "mini racer" med våpen (små modellbiler). Minner meg om gode gamle "Death Rally" fra 90-tallet, bare at det blir mer som å leke med en modellbane. Rett og slett sykt gøy, og en forfriskende synsvinkel i Oculus Rift. Og i tillegg har den det enkleste og mest problemfrie DK2 støtten jeg har vært borti! Btw, et annet spill / demo med lignende synsvinkel er MotorBike.
 13. Tror første tittelen du er ute etter er "Armed and Dangerous": Tilfeldig(ish) googletreff: http://lparchive.org/Armed-and-Dangerous/ Jeg har kun såvidt begynt på den for et par-tre år siden før den gikk i glemmeboka. Men tenkte på den pga den tydligvis wacky humoren med den shark gunnern Jeg kom ikke så langt at jeg fikk den. Ser ut som om den må lenger opp på må-spilles lista! Det andre spillet ditt vet jeg ikke hva er. Men vet du sånn ca hvor gammelt det er, og hva slags stil det har (2D/3D, open world osv.)?
 14. Ugh... det VAR kjølinga! Til GPU'en. Rett og slett dårlig kontakt til pumpa til vannpumpa. Har 2 + et par vifter så litt vanskelig å høre om begge går. Har egentlig ikke fikset den, bare pirket borti inni den så den fungerer, intill videre... får bare passe litt ekstra på i HWmonitor i tilfelle tempen øker ukontrollert. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne unngå å se det. I det minste har PC'n fungert i 2 timer nå uten å slå seg av. Men takk for tips om rambrikker (om det var til meg). Skal ha det i bakhodet, men dem har fungert helt greit for meg i 2 års tid nå.
 15. Har det samme symptomet selv for tiden (Kanskje untatt lys fra tastatur og mus, det husker jeg ikke akkurat nå), etter ca 10-15 min. slår den seg av helt uten videre, med svart skjerm (uten videosignal). Å trykke reset hjelper ikke, den må slåes av og på med powerknappen før jeg kan prøve å starte den igjen. Det samme skjer om jeg booter den opp i Linux Mint. Det var strømbrudd her også, men det var annonsert så jeg passet jo på å ikke ha PC'n på da. Hadde en svak tanke i bakhodet om at jeg burde kople den helt fra strømnettet, men det gjorde jeg jo selvsagt ikke... jeg mistenker at et eller annet skjedde med PSU'en allikevel. Jeg vet ikke om den kanskje slår av "power good"-signalet el.l. som igjen umiddelbart slår av PC'n (spekulasjon)? Min første tanke var om noe hadde skjedd med kjølinga og at den slo seg av pga det, men det er det heller ikke. Spenningsnivåene ser også riktig ut i BIOS (men jeg har jo ikke målt dem selv). Memtest86 kan jeg kjøre uten problemer derimot. Testet en gang i 8-9 timer. Men OS'ene slår seg av. Når jeg tenker meg om, så var det faktisk et par tilfeller av svart-skjerm et par-tre uker før dette strømavbruddet også, men etterpå har det blitt helt håpløst. Det eneste jeg har gjort er å rengjøre kjøleribber og vifter Regner ikke med at det har noe med drivere osv å gjøre, da det samme skjer i Linux (dualbooter). Hovedkomponenter: Cooler Master GX 750W PSU Gigabyte GA-990FXA-UD3, Socket-AM3+ EVGA GeForce GTX 470 AMD FX-8350 8GB RAM (Crucial DDR3 BallistiX Tactical 8GB KIT)
 16. Hva med rovdyr? Hvordan vil du beskytte deg selv?
 17. Som en liten(?) digresjon(?): Anbefaler begge sider Futurama episoden "A clockwork origin" Et lite utdrag jeg tilfeldigvis fant:
 18. Det er sant. Stort sett liker jeg det jeg har sett i E: D (ikke at jeg har spilt / testet det veldig mye), men jeg synes det virker "rushed" å gi det ut nå (sikkert pga julen). Er allikevel nysgjerrig på hva 16. desember bringer.
 19. Youre doing it wrong Nei jeg fikk dårlig info, holder ikke å ta den på det blå, du må ta den på midten av det blå. Men pcen går snart veggimellom, misssions forsvinner og kan ikke bli gjort ferdig, nå får jeg ikke levert noen ting jeg har henta, får bare at det faila å bli levert, prøvd å restarte og alt mulig Det er en beta (eller gamma som de kaller den nå), mao: Spillet er ikke ferdig. Du er betatester, ikke spiller (egentlig). Du (vi) har bare betalt for å få tilgang til tidlige versjoner av spillet, som ikke nødvendigvis har alle funksjoner inne. Legg inn en ticket og / eller sleng inn bugmelding i forumet dems (om det hjelper er en annen sak?). Men ja skjønner jo frustrasjonen når ting ikke funker. Muligens har du mer "rett" på å klage etter 16. desember som er datoen de offisielt slipper spillet.
 20. Err.. her ble det visst litt feil med sitat 'Har du prøvd å slå av pilot assisst, blir endel raskere i manøvreringa da.' Det er egentlig 'yawen' jeg har plagdes med. Den er vanvittig treg, nesten urealistisk hvis man kan si det.. Men leste at det er en bevisst del av designet for å gjøre kamper mere lik dogfights med fly. Jeg kan styre min begeistring for det, men skit au, ikke noe big deal egentlig. Off, ja yaw'en er helt ødelagt! Horribelt langsom, og lyden er tåpelig! Ødelegger jo hele vitsen med å ha "halerors" pedaler som i fly. Må si jeg hater sånne teite begrensende ting! Leste også at det var bevisst bl.a. for å unngå "turreting" (aka "snurre-fort-rundt-å-skyte-først" eller noe sånt), men de kunne i det minste hatt hastigheten tilsvarende pitch for eksempel (som heller ikke er veldig rask, men allilkevel mye raskere enn yaw). Og litt kulere lyd enn, ja, hva ER det egentlig, en totakter motor? (Fikk meg til å tenke litt på en Star Wars scene, flotte romskip og... forbrenningsmotorlyd?? Hallo? /rant off, sorry) Men heldigvis liker jeg a ha stikka i "Elite" modus uansett (som i fly, tilfeldigvis), så greit, det går under tvil. Og jeg må si jeg virkelig liker den Frame Shift Drive oppladings lyden. Knitrer av høyspent elektrisitet, slik et ekte romskip med FSB drive skal! Eneste er at lyden kunne vært litt høyere (volum). Forøvrig er det ikke en uke siden en gang jeg kjøpte Betaen, rett før de annonserte ingen singleplayer. Litt bummer der, men ok..skal gi det en sjanse eller tre allikevel. Sliter litt med å komme i gang. Men det skal sies at jeg liker den mye bedre enn Star Citizen, som jeg backet for et par år siden. Har allerede spilt ED mer enn SC etter kun noen dager!
 21. Selv er jeg ganske fornøyd med min Samsung Galaxy Note 8. Samme oppløsning som Galaxy Tab 4 nevnt over her (1280x800), men litt mindre skjerm på 8 tommer. "Gimmicken" - som faktisk virker bra, er at den har en trykkfølsom penn i tillegg (som jeg må si er helt genialt med bl.a. Lecture Notes). Du får den både med og uten støtte for simkort (til 4G), men den er nesten dobbelt så dyr med. Uten får du den tydeligvis til rundt 2100 kroner nå.
×
×
 • Create New...