Jump to content

Eppelsin

Medlemmer
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Så nylig denne. Men den er jo litt gammel nå (i forhold til smitte-hastigheten til korona tenker jeg på - 27 feb. Måtte forresten slå av alt av adblockers for å lese). Ifølge artikkelen virker det som om noen menneskers antistoffer mot korona ikke varer så lenge, og / eller den kan vare latent i kroppen etter en infeksjon og blusse opp igjen. Kan ikke si jeg har hørt om andre som har blitt re-infisert. De har kanskje ikke tall på det? Men man skulle uansett tro det hadde gått nok tid til å være mer enn ett tilfelle av re-smitte man kunne hørt om nå (men jeg kan jo ha gått glipp av det).
 2. Det var jo ikke såå nærme jul i begynnelsen av desember. Men rett skal være rett, og det er slett ikke den norske tollen i dette tilfelle. Jeg har bommet litt.. Det er eksport-tollen i Kina den sitter fast (bestilt ca midt i november). Jeg la ikke merke til at det sto "sendt til tollbehandling for eksport" til å begynne med på pakkesporinga
 3. Samme situasjon for meg nå. Ganske kjedelig, heldigvis ikke noe jeg må ha raskest mulig. Tollbehandlingen (av en vare til under 350 kr) skulle ta "1 til 2 virkedager". Det har nå snart gått 2 uker (inkl. helger).
 4. Et par gamle og nyere favoritter. Noen er forresten på salg hos gog nå Anachronox (2001) Outcast 1.1 (1999) Outcast - Second Contact (2017) Noe misvisende tittlel, da den er den samme som den over, bare i ny drakt (oppdatert grafikk). Omikron: The Nomad Soul (1999) TIS-100 Great Permutator Red Faction Guerilla Re-Mars-tered Ingenting er uknuselig (= tonnevis med moro)! Mass Effect Andromeda Ok, kanskje ikke så ukjent, men måtte ha den med!
 5. Litt sent svar kanskje, men selv drar jeg ut støpselet til både basestasjonene og link boksen når de ikke er i bruk. Har fungert utmerket hittil. Men ellers er det mulig å aktivisere bluetooth kontroll av basestasjonene, slik at de slår seg av når du slår av SteamVR (i SteamVR innstillinger et sted, husker ikke nøyaktig hvor eller hva det het). Grunnen til at jeg gjør det er at hvis strømmen går og kommer tilbake, så slår de seg på og jeg vil helst ikke at de skal gå å surre uten at jeg er med på å slite dem ut Nå er det riktignok ikke så ofte strømmen går da, så problemet er vel nesten fraværende (selv om det har hendt), men uansett føles det litt bedre å ikke ha strøm i de adapterene hele tiden også.
 6. 1800-tallet ringte og vil ha tilbake pantografen sin. Og 800 volt nedi veibanen liker vel regn antar jeg. Blir ekstra spennende (hehe) å krysse gata for gående da?
 7. Høres ut som om du beskriver Farlight Explorers Jeg har ikke spillt selv, så vet ikke hvordan det er.
 8. Lirer Mass Effect Andromeda for tiden. 50% awesome, 50% kørka og 50% wallpaper generator
 9. Var en stund siden jeg kikket innom her nå ja

  1. Eppelsin

   Eppelsin

   Bortsett fra for et par dager siden.

 10. Futurama advarte og forutså dette for lenge siden https://www.youtube.com/watch?v=BtqGTn7PCBw EDIT: Fant et bedre og litt lengre klipp:
 11. For ikke å snakke om at de er plassert midt i glaninga ved venterommets TV, på "mitt" legekontor ihvertfall. Høylydt er den også (sikkert pga evt. tunghørte eller eldre). Hater den.
 12. Har spillt endel BlazeRush i det siste. Det er en slags "mini racer" med våpen (små modellbiler). Minner meg om gode gamle "Death Rally" fra 90-tallet, bare at det blir mer som å leke med en modellbane. Rett og slett sykt gøy, og en forfriskende synsvinkel i Oculus Rift. Og i tillegg har den det enkleste og mest problemfrie DK2 støtten jeg har vært borti! Btw, et annet spill / demo med lignende synsvinkel er MotorBike.
×
×
 • Create New...