Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var Band of Brothers bestilt fra Play.com for usle 130kr. Godt mulig jeg henger år etter nå, men har faktisk aldri vært borte i serien før. Etter at jeg nå nettopp ble ferdig med The Wire (som er en fenomenal serie), så har jeg høye forventninger. Både fordi alt det gode jeg har hørt, men også at det er fra HBO.

 

Takker forresten til karen som anbefalte meg komiserier tidligere her i tråden. Har fått sansen for både Flight of the Conchords og Louie. :) Ikke akkurat verdens beste serier, men plenty med underholdning!

Endret av Crippled
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å herre, Ricky Gairvais er rett og slett genial. Morsomt å høre at klappinga gradevis avtar ettersom det blir frekkere og frekkere.

 

Haha, Gervais var genial. Langt over kanten, folk følte seg ubehagelige. Perfekt med andre ord! :D Følte dog at han hadde en litt bedre flyt/rytme i fjor.

 

Ellers må jeg si at Shameless' andre episode var veldig flott. Tror nå at den kan bli en serie jeg vil like. Men jeg er ikke lik Maury som sier at jeg elsker den allerede. Er få serier som man kan si det til etter én episode. Med unntak av så klart LOST, The Walking Dead og The Sopranos. ^^

Lenke til kommentar

Det er da din mening. Du er jo den som trossalt sier jeg maser når jeg spør deg om du har sett seriens pilot. :tease:

 

Personlig likte jeg ikke Sopranos før sånn slutten av første sesongen, Lost ved ca. episode 17. The Walking Dead, før serien ble sendt. Community, hata de første episodene, var fyllesjuk og så de på nytt og elsket dem og serien.

 

Men jeg liker Shameless US godt, liker hele handlingen rundt serien. "Normal"-handling med noen bisarre hendelser innimellom, elskbare karakterer(selv en mann som slår ned sin egen unge). Episode 2 var herlig, litt gøy å ha litt mer Frank-sentrering enn bare Fiona i en episode og. Perfekt serie for en som liker Weeds og Californication, som er to av mine favoritt-serier. Eller hvertfall Cali. :love:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som har noen kommentarer til seriene som var nominert til Best Miniseries/TV Movie? Har allerede sett Pacific, og Pillars of the Earth, så lurte vel egentlig på om noen vil anbefale Carlos, Temple Grandin eller You Dont Know Jack?

 

EDIT: Siden Temple Grandin og You Don't Know Jack viste seg å være filmer så hører vel kanskje ikke diskusjoner om dem hjemme i denne tråden. Så får vel heller nøye meg med å høre om folk har noe å si om Carlos?

Endret av Turbosauen
Lenke til kommentar

Har noen her sett The Thick of It? :)

 

Jeg har sett spin-off'en In The Loop, og hvis serien er noe i nærheten av den filmen (noe den jo sannsynligvis er, siden det er en spin-off) er det bare å løpe til nærmeste platekompani eller piratbukt. Men pass opp, store mengder politisk humor og enda større mengder banning venter.

Endret av KjemikerJon
Lenke til kommentar

Det er da din mening. Du er jo den som trossalt sier jeg maser når jeg spør deg om du har sett seriens pilot. :tease:

 

Personlig likte jeg ikke Sopranos før sånn slutten av første sesongen, Lost ved ca. episode 17. The Walking Dead, før serien ble sendt. Community, hata de første episodene, var fyllesjuk og så de på nytt og elsket dem og serien.

 

Haha, du nevnte den natt og dag. Men jeg er glad du gjorde det. Serien er kos til nå, og jeg tror den har godt potensial til å underholde meg mye i fremtiden. ^^

 

...Og det er ren løgn at du ikke likte LOST før episode 17. Kan tenke meg hvis jeg tar en dukkert i lost-norge forumet vil jeg finne fanboi-poster fra deg etter noen få episoder. :D

 

...og helt tilslutt må jeg si meg helt enig med din reaksjon av Community. Husker jeg så de første 6-7 episodene og tenkte; "Uhm, dette er bare en kjedelig NBC-komedie". Men etter at folk elsket den så vanvittig mye så lastet jeg ned noen random episoder fra sesong 2. Og det var nok til å overbevise meg at serien var bedre enn jeg trodde. Selv om de første episodene fortsatt suger! :p

 

 

EDIT:

 

Så i posten over meg at dere snakker positivt om In The Loop. Jeg er helt enig. Veldig god politisk satire. En komedie å anbefale til alle som liker noe litt mer enn "Dude, where's my car"-spøker. :p

Endret av Autzen
Lenke til kommentar

Slaktet den nye Hawaii five-o for litt siden. Har nå samlet ny motivasjon, blanke ark, tegnestifter og alt det der, og gitt serien en ny sjanse.

 

Synes serien tar seg opp ganske mange hakk fra og med episode 10. Sakene blir litt mer komplekse, tulledialogene roer seg, og helheten tettere opp mot forjengeren. Rett og slett mer underholdene.

 

Ikke uvanelig at serier trenger litt tilvending i starten, og tror den vil ta seg ytterligere opp ettersom manusforfatterene blir varmere i trøya.

 

Håper fortsatt på Magnum P.I remake, med gammel cast. Men tror fortsatt ikke dette skjer.

Endret av JLord
Lenke til kommentar

Med gammal cast, neppe. Tom Selleck er i fullt arbeid hos NBC med Blue Bloods. Som forresten er en grei serie, ikke noe å løpe etter men greit slik som Hawaii Five-O remaken som er grei underholdning.

 

Hmmm...såvidt jeg husker var det ikke så store referanser i piloten av Community, var mer seinere.

Lenke til kommentar

Parks and Recreation er helt likt bare i en annen setting. Det er noen av de samme folka som står bak. Eller som det står på wikipedia:

Despite initial speculation it would be a spin-off of The Office, the two programs are not related beyond using the same mockumentary style and one of the same actresses, Rashida Jones, playing a different character.

 

Sesong 1 er dessverre ikke helt topp, men sesong 2 nærmer seg nok nivået til The Office.

 

Kan avslutte posten med å nevne for de som ikke følger så godt med at sesong 3 begynner torsdag kveld i USA :new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...