Gå til innhold

Snustråden v4! Les reglene!


Gjest Slettes-xwByZdFZ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skal til london om en uke.. Hvor mye koster snus der? Aldersgrense? Er bare 14 da, men finner alltid noe halltvilsomme sjapper som selger.. Får hamstre 4-5 tårn da :cool:  Har de Hawken Løs i london? Hva er grensa i tollen(har bare tenkt og ha det i håndbagasjen, tror ikke de sjekke der..)

8047798[/snapback]

Finnes ikke i London, men i Tax-free'en ;)

Blir du tatt inn av tollerne, sjekker de alt!

Lenke til kommentar
Gjest Slettes-xwByZdFZ
Man snuser kun i skandinavia. Snus er ulovlig i EU.

8048079[/snapback]

Why? Det er jo bedre enn røyk. Vis det er lettere og få tak i marihuana enn snuff(som di sier i england :cool: ) så er det noe galt..

8048113[/snapback]

 

Altså, Marihuana er bedre for kroppen en snus...

Lenke til kommentar

ja nok OT, tilbake til det nye designet på general boksen(e).

STEIKE! de var fugly! værtfall løs boksen :S onyx og porsjon var helt greie, men løs var rett og slett skikkelig fugly! håper det ikke er særriøst ment, gode gammle svarte boksen er jo hundre ganger penere <3

Lenke til kommentar
Synes det er stil med en boks General på bordet hjemme.

Tviler på at jeg kommer til å synes det samme med det nye designet...

8048989[/snapback]

you and me both.. veldig skeptisk til det nye designet.. det at de skal dra mere ungdom, greit nok, jeg forstår jo det.. men så var det det at jeg er ung(dom) selv da, og synes rett og slett at designet er gyselig :S den gode gammle svarte boksen med gullskrift er jo den peneste boksen! veldig stilren og passelig nøytral, ingen store kontraster eller farger som regelrett skriker mot deg. på det nye designet har vi jo de loddrette gullstripene som bare lyser bling og oppmerksomhet lang vei.. om ikke helt tatt vekk de loddrette stripene kunne de værtfall tatt vek noen av dem! hatt en 4-5 stk jevnt fordelt rundt boksen. det hadde ikke blitt så jalla.

 

nei fysj. om de mener alvor med det designet og kutter ut den gammle svarte, blir det å kjøpe ny metal boks å ha boksen i(den gammle ble passelig most i fylla en gang :p)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...