Gå til innhold

GTA IV Wishlist


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmm.

 

Her er GTA IV countdown, til verdens første trailer av det nye GTA IV.

 

Er rundt 13 dager til første vidoen vises.

Og den blir såklart vist her

8174423[/snapback]

 

No shit, Sherloc. :p

 

Neida, som du kanskje ser nå er du ikke den første til å bemerke det i denne tråden.. Heller den fjerde.

 

Uansett, jeg vil ha et større og mer variert landskap, men mer villmark. Kanskje med gjørme og kratt som gjør det vanskelig og komme seg frem, og til og med faren for og sette seg fast med bilen. Blir litt ureallistisk og kjøre hvor en vil i skogen med en sportsbil, uten å kjøre seg fast..

Lenke til kommentar

- mulighet til å gå inn i alle hus og bygninger og kunne rasere dem eks med bomber og at de gradvis bygges opp igjen.

- flere kjøpehus

- bedre grafikk: blant annet at "de små radio-plastikk-bombene" man kan slenge rundt, eks på mennesker (politi :D ) river menneskene i filer og ikke bare slenger dem bort. Samme når du treffer noen med bazooka midt i trynet.

Munnene må bevege seg i filmene desuten må fingrene være sklt og ikke se så firkanta ut. Starndkanten må heller ikke være så firkanta

-nåtid

- flere kjøretøy og våpen

- muligheten til å se ut av kjøretøy eks med dashbordet nederst i skjermen

- innebygd snapshot og record-funksjon (kameraet man får suger..)

- MYE større map

- mer varierte mennesker eks ikke bare polti-på-landet og politi-i-byen... Kan være noen for hver by...

Listen er laaang...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Håper ikke det går an, jeg, sånn egentlig, på grunn av de tekniske begrensningene. Alternativene er at man kan gå inn i hvert hus, og at de samme rommene går igjen på grunn av begrensninger på plass, tid til å utvikle etc. Eller så kan man holde det som man har gjort tidligere og fokusere mer på andre ting.

 

Men, hadde vært kult å en gang fått et spill som hadde den friheten. :p

Lenke til kommentar

Ønsker meg mer befolkede gater og veier, spesielt i byene. Jeg vil se trafikkaos og innvandere som kjører taxier midt i Times Square; jeg vil se milevis med neonbelyste reklameplakater; jeg vil se uteliggere som sniffer og drikker i bakgatene; jeg vil se politi som jager kriminelle i gatene; jeg vil se mennesker som driver med alle slags mulige hverdagslige ting; kort sagt en mer levende by. Smartere AI er også en fordel.

 

Jeg vil ha en større og mer levende flyplass, med store og små fly som tar av og lander, bakkemannskap og turister. Jeg vil se at vannelementet blir bedre utnyttet; flere skip, båter og kanskje en ubåt? Flere oppdrag knyttet til vann, og større variasjon under vann.

 

Håper også at det ikke bare blir bylandskap, men mer av det vi så i San Andreas. Villmark og bondegårder, ja takk. Desto mer variasjon, desto bedre. Håper vi blir kvitt lastetidene mellom innendørs og utendørs; det tilhører forrige generasjon. Jeg vil høre at det buldrer og braker fra tordenværet, selv om jeg går inn i en bygning. Bedre væreffekter, og sesonger som andre har nevnt.

 

Mest av alt så håper jeg at de beholder humoren, og at vi får et utvalg av fantastiske radiostasjoner som i de forrige spillene.

Endret av andir
Lenke til kommentar

Hadde vert utrolig digg om du kunne kidnappe folk, ta gissler.

Komme bak fra og ta kvelertak på en politimann og dra han med seg inn i en bakgate. Han kan da såklart ikke kontakte forsterkinger siden han ble caught offguard.

 

Muligheten til å kle seg ut som andre gjenger å få de med deg.

Mer gjeng basert, mer gjeng kriger. Hadde vert kult å dratt med seg 2-3 busser med folk fra gjengen din og slaktet en annen horde med gjengfolk. :cool:

 

Edit:

*blinklys på de andre bilene.

*At Gta generer random utseende på folk med hjelp av et galleri på 1000vis av forskjellige utseende detaljer (Gensere, bokser, hudfarge, capser, solbriller, sko, skjerf, alt mulig)

Endret av QBab
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...