Gå til innhold

Zelda OT (VC) kommer til å koste 1200 Wii points!


XtaZ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner prinsippet her, og at folk reagerer på det. Men tror og folk må se litt at selv om de (vis de har det) har satt opp prisen med 200 Wii points, er det ikke store skandalen, selv om det er litt sårt. Tenk heller hva du får, jeg har spillet rundt OoT vel 200 ganger siden 98, det er et makaløst spill og vel verd pengene.

Lenke til kommentar
Ikkje snakk om å være "forumhelt". Men det skremmer meg, veldig, at du i det heile tatt innrøm at du sit med den tankegangen at Nintendo kun er ute etter å underhalde deg. Reality check?

 

Ok, hør nå litt på meg! Du er født i 82, ergo du fyller 25 år i år. Og enda så oppfører du deg som en liten drittunge.

 

Har jeg noen gang sagt at jeg tror at Nintendo utvikler spill kun for å glede folk?

Nei, det har jeg ikke! Nintendo er selvsagt like mye ute etter penger som alle andre, men det er snakk om måten man lar dette "pengesuge" skinne igjennom på.

 

Kansje på tide å ta hovudet utav ræva?

 

Reality check?

 

Patetiske utsagn!

 

Du fyller 25 jo mann, du er voksen. Prøv hvertfall å oppfør deg som om du er fyllt 13! Har vanskelig for å tro at en person med et så stort behov for aksept, og som søker det på et jævla forum, er noe særlig ressurssterk.

 

Jaja, noen må vel kjøre søppelbilen!

 

End of discussion...

Endret av Jorchi
Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvordan i alle dager folk kan klage på en økning med 200 poeng. Joda, kanskje de har brutt et "løfte" de har avgitt til... ja, gud vet hvem. Men jeg kan ikke se at dette er noe stort problem, så lenge vi snakker om såpass lite...

 

Skjønner heller ikke hva Microsoft gjør som gjør de så mye griskere enn Nintendo... joda, de tar penger for å spille online, men så er også dette er betydelig mer omfattende tjeneste, og krever dermed en god del i drift. Men vil man ikke betale, kan man fortsatt gjøre alt det de som betaler kan, men ikke spille dersom man ikke er intressert i dette. Utenom denne tjenesten ser jeg heller ikke hvordan et selskap gjør alt på en så mye bedre måte.

Lenke til kommentar

Vil berre nemne det at det blir krevd fagbrev for å køyre søppelbil.

Kor gammal eg er, eller blir, er heilt irrelevant. Og eg søker heller ikkje aksept her, eg diskuterar og kranglar, slik som alle andre.

 

At du derimot kallar meg søppelmann synes eg ikkje er naudsynt. Rapporterar sjølvsagt innlegget ditt.

 

 

Tilbake til topic: Eg kan ikkje hugse at Nintendo har ytra nokre lovnader om max summar på 1000 poeng. Og så er vel Zelda spelet ein del større enn dei andre spela som kjem på VC, kansje derfor dei tek litt ekstra for denne.

Lenke til kommentar
At du derimot kallar meg søppelmann synes eg ikkje er naudsynt. Rapporterar sjølvsagt innlegget ditt.

 

Jeg har strengt tatt ikke kaldt deg søppelmann! og det tror jeg nok en hver moderator her er ening i.

 

On-Topic:

Det er riktignok sant at nintendo har opplyst om muligheten til å endre prisene, men det er som mange sier her en prinsippsak.

Lenke til kommentar
At du derimot kallar meg søppelmann synes eg ikkje er naudsynt. Rapporterar sjølvsagt innlegget ditt.

Jeg har strengt tatt ikke kaldt deg søppelmann! og det tror jeg nok en hver moderator her er ening i.

7825842[/snapback]

 

Tja, du er ihvertfall i godt i grenseland:

 

Jaja, noen må vel kjøre søppelbilen

Du sier vel kanskje ikke direkte at det er han som skal kjøre søppelbilen, men at det er en søppelmann som kjører en søppelbil tror jeg en hver moderator her er enig i.

Lenke til kommentar

Har OoT på alle mulige måter.. På N64 og 2x på GCN.. Men av en eller annen grunn skal jeg ha det til VC og.. Men for det første er det to andre spill som også er i samlingen fra før, nemlig Super MArio 64 og Mario Kart 64 som prioriteres..

 

Men en pris er en pris.. Når jeg allerde har gitt godt over 1000 kroner for spillet (siden jeg har det tre steder), så får det holde..

 

Utrolig drøyt av Nintendo. Synes prisene genrelt på VC burde senkes til 20-50 kr pr.- spill..

Lenke til kommentar
Tihi. 20 kroner.

7828184[/snapback]

 

hiih ja:p

Et løfte er et løfte, men trenger ikke klage alt for mye.

Send heller mail til nintendo, dere får sikkert svar;)

7828391[/snapback]

 

Jo man trenger å klage alt for mye :( Det er en prinsippsak!

ketchup effekten kalles det! Når de nå ser at det funker og at folk er villig til å betale, så setter de antagligvis opp prisen på flere andre titler også... :hrm:

 

Godleneye deriomt, kunne jeg godt betalt mer for :thumbup: (siden de antagligvis må betale Rare en god slump for å få rettighetene)

Lenke til kommentar

Er det ikke 1000 Wii points som er minimum å kjøpe om gangen? Da må folk først kjøpe seg 1000 points for ca 80kr og bruke enda 80kr på 1000 points til bare for å få de 200 poengene de trenger til Zelda OT.

 

Vet ikke om Nintendo har "lovt" at det skal koste 500, 800 og 1000 points for de forskjellige spillene, men jeg vet at fra dag en så har det stått at det SKAL koste 500p for NES, 800p for SNES og 1000p for N64 spill. Synes nå det høres ut som fastsatte priser jeg da.

Lenke til kommentar

Må vel også påpeke at Nintendo faktisk ikke har bekreftet dette (eller tar jeg feil?). Såvidt jeg kan se gjennom den linken i trådstarters post så har de verken kilder eller sitater fra noen offisiell Nintendo talsmann (Og såvidt jeg ser gjelder dette kun Japan for øyeblikket).

 

Men om så var at det kostet 200 wii points mer for OoT, så synes jeg dette er litt lumpent gjort av Nintendo. Det handler ikke om at jeg ikke har råd til det, men det er en prinsippiell sak. Det er greit at OoT er et stort spill å porte, men det finnes jo også andre spill som er like stor. Skal de da begynne å kreve mer - bare fordi spillet selv er stort?

 

Venter heller til jeg ser at Nintendo bekrefter dette...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...