Gå til innhold

Noen timer med Metroid Prime


Nexxi

Anbefalte innlegg

Ja, da har jeg endelig fått satt meg ned med Metroid Prime... Jeg hadde IKKE noe forhold til de gamle Metroid spillene...

 

Når jeg først så videoer av spillet så det ikke noe spesielt ut.. Var ikke akkurat det jeg ville prioritert i fremtiden.. Men så leste jeg hva alle sa om det fra E3 osv, hvor bra det kom til og bli osv.. så jeg hadde alltid øynene litt oppe for det.. Men da det ble sluppet og jeg fikk se den Video Reviewen på Gamespot, så gikk jeg helt av hengslene.

 

Og her for ikke så lenge siden fikk jeg gleden av og sette meg ned med det... Det vi har sett på filmer osv mest fra et romskip... dette er begynnelsen og tar ca 20-30 min og fullføre.. Det fungerer som en slags tutorial... Dette er før du lader på planeten spillet hovedsaklig foregår på. Du skader deg litt på det skipet du er å en del av tingene dine slutter å fungere, gjøre seg om til ball lade opp skudd osv.. Dette skal du først samle. Du løper rundt i store Landskaper (de mest detaljerte jeg har sett) og gjør masse "puzzelz" med GO variasjon. Vær gang du får en power up, som skjer stadig.. så føler du det så jævlig mye råere (og det er dU). jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det.. det må bare prøves, du må bare tru meg og de ALLE de andre som har prøvd det sier, at det er et av de beste spillene de har spilt.

 

Det er på min topp 5 liste. Og som Greg Kasavin i Gamespot sier, det er verdt og kjøpe en Gamecube BARE pga dette spillet.

 

PS! Det er IKKE noe loading i spillet i det hele tatt... fra du starter opp til du runder det merker du ikke noe loading.. å når du går rundt så oppstår det ikke et lite hakk som det gjør i fks Halo, når du kommer til et nytt sted... Når du har landet her, så er det ikke forskjellige verdner du går mellom heller.. men alt fungerer som 1 STOR verden.. så det skaper en mye bedre helhet i det...

 

SKAFF DET!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Quaker: Har du da en amerikansk gamecube, sånn i og med at det ikke kommer ut i europa før i slutten av mars (sukk)? Eller er det kommet en variant av Freeloader som eksisterer og fungerer ? Det er jo noe så grønnjævlig irriterende at nintendo skal bruke så usannsynlig lang tid på å få et allerede oversatt spill til europa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...