b0berg Skrevet 25. januar 2007 Skrevet 25. januar 2007 Blir det brukanes hvis jeg lager tyrker nå, skal brukes ikveld!!?
bortevekk Skrevet 25. januar 2007 Skrevet 25. januar 2007 Blir det brukanes hvis jeg lager tyrker nå, skal brukes ikveld!!? 7796677[/snapback] Ja, hvorfor ikke?
bortevekk Skrevet 25. januar 2007 Skrevet 25. januar 2007 Legg i fryser du så går det fortere. 7796706[/snapback] hehe, trodde det var en selvfølge, jeg!
ilpostino Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 det optimale hadde vært om den kunne stå mellom to og tre uker men det går greit om den får stå et par timer også..
Scotty Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 (endret) Hvorfor ikke kjøpe ferdig? Hot n' Sweet. 7803287[/snapback] Billigere å lage selv Endret 26. januar 2007 av _Scotty_
NgZ Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 (endret) Legg i fryser du så går det fortere. 7796706[/snapback] Eller sett den i varmt vann, så blander det seg bedre. edit: NG: Den ferdige erikke like god som den hjemmelagde blir. Endret 26. januar 2007 av NgZ
Vaktmestern Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 Når vi først er inne på dette med tyrker. Har noen en anbefaling på hvor mye tyrkisk pepper en bør ha i en halvliter sprit (40%) for å få den beste smaken?
Sjøbanan Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 En og en halv pose ++, hvis du ikke finner dette i smak må du teste deg litt frem
TanglewoodD Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 En og en halv pose ++, hvis du ikke finner dette i smak må du teste deg litt frem 7803781[/snapback] Men pass på å ikke smake alt for mye da, så festen begynner litt vel tidligere enn forventet..
Andreasfe Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 Hvorfor ikke kjøpe ferdig? Hot n' Sweet. 7803287[/snapback] Fordi den smaker tam og tynn i forhold. Selvlaget smaker mye deiligere, tykkere og fyldigere. Om man kun har to timer bruker man den første halvtimen til å riste som en jævel, så slenger man den halvannen time i fryseren
Mortsun Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 Blir litt småirritert av å lese dette. Hva er Tyrker? Sukkertøy og sprit... Hvordan smelter man sukker? Varme... En viktig ting, Ikke varm opp spriten mer enn ca. 78 grader, pga. dunsting av alkohol, noe som ikke må forekomme under noen som helst omstendigheter. Så hvordan lager man tyrker fort, jo man varmer det opp... Hvor fort går det å lage en kopp Te med kaldt vann kontra varmt? Varm gjerne opp tyrkersukkertøy og litt vann og bland det oppi spriten etterpå. Rist. Kjøl tyrkeren gjerne ned før den drikkes hvis ønskelig.
NgZ Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 Blir litt småirritert av å lese dette. Hva er Tyrker? Sukkertøy og sprit... Hvordan smelter man sukker? Varme... 7807397[/snapback] QFT. Men kjøling før servering er obligatorisk ja.
Mortsun Skrevet 26. januar 2007 Skrevet 26. januar 2007 Kjøl tyrkeren gjerne ned før den drikkes hvis ønskelig. Å røre ut sukker går mye raskere med varme enn med kulde... Forresten.. Fet fyll, b0berg.
b0berg Skrevet 27. januar 2007 Forfatter Skrevet 27. januar 2007 Kjøl tyrkeren gjerne ned før den drikkes hvis ønskelig. Å røre ut sukker går mye raskere med varme enn med kulde... Forresten.. Fet fyll, b0berg. 7807462[/snapback] what what? kjenne æ dæ?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå