Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst]Kjærlighetssorg - Hva skal man gjøre?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den er lei. Vet hvordan du har det nå. Og det er ikke noe moro i det hele tatt :(

Hun høres jo ut som ei som er verdt å kjempe for. Men alikevel ikke. At hun plutselig kutter deg ut på den måten. Det setter deg i en vanskelig situasjon. Hele greia høres litt luremus ut. Hun skifter mening fort. Hadde vel vært det beste og fått pratet ordentlig ut om det hele sammen, "face to face". Hvis det lar seg gjøre. Hvis ikke, synes jeg du skal bruke tiden på å ikke oppsøke henne. Det vil da bare gjøre det værre. "Hva hvis", "tenk om" osv. Du vil ikke føle deg noe bedre av å se henne og x'en sammen uansett. Gi dama litt tid til å tenke, så lar du heller henne ta kontakt med deg når hun er klar.

 

Ikke ring, ikke send meldinger. Vet det er vanskelig, men da er det større sjanse for at hun tar kontakt med deg.

 

Og hvis du får snakket med henne en dag, så finn ut hva hun virkelig vil.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

En ting jeg tenkte da jeg leste det du skrev og det var: Jøssenavn, her går det fort i svingene. Det er vel kanskje ikke så positivt. Viss hun var sammen med en kjip fyr før kan det godt være at hunble tiltrukket av trygghet og godhet hos deg, men når det hadde gått en stund var det kanskje ikke så mange følelser i bildet.

Jeg syns ikke du skal la deg pille på nesen. Vil hun ha eksen sin tilbake, så la henne gjøre det idiotisk valget. Jeg reagert på at hun ikke taklet at du bodde med en annen jente, ogetter så kort stund gjorde det klart at dette burde gjøres noe med.

Lenke til kommentar
En ting jeg tenkte da jeg leste det du skrev og det var: Jøssenavn, her går det fort i svingene. Det er vel kanskje ikke så positivt. Viss hun var sammen med en kjip fyr før kan det godt være at hunble tiltrukket av trygghet og godhet hos deg, men når det hadde gått en stund var det kanskje ikke så mange følelser i bildet.

Jeg syns ikke du skal la deg pille på nesen. Vil hun ha eksen sin tilbake, så la henne gjøre det idiotisk valget. Jeg reagert på at hun ikke taklet at du bodde med en annen jente, ogetter så kort stund gjorde det klart at dette burde gjøres noe med.

7782609[/snapback]

 

Tenkte noe av det samme her.

 

 

Trådstarter; kanskje du bør ta en helt seriøs prat med henne om alt som har skjedd. Jeg vet ikke helt, men virker ikke som om du har så mye å tape hvis du spør rett ut om hun fortsatt har følelser for deg. Hvis diskusjonen blir heller "dull" igjen, kan du forsiktig nevne at du kjørte forbi huset hennes tilfeldigvis og så bilen til eksen der. Bare spør om hun virkelig trengte litt tid for seg selv og si at hun skal være ærlig. Jeg er langt fra noen ekspert, men vil gjerne hjelpe deg, så gjør mitt beste.

 

Personlig føler jeg med deg, og håper virkelig det ordner seg. Hvis vi på forumet kan hjelpe deg med noe så må du bare poste i tråden her igjen. Vi er her for hverandre vet du :).

Lenke til kommentar

Enig med Barely_Amused, snakk med henne seriøst om det med "tid for seg selv". Vær forsiktig med å nevne at du vet at eksen hennes var der, da kan hun bli sint for at du "spionerte" på henne.

Siden hun hadde det så fint med deg den dagen er hun sikkert åpen for nok et besøk, da kan du ha en alvorlig samtale med henne. Hvis hun virkelig ville ha tid for seg selv, så må du jo nesten bare vente, kanskje derre kan fortsette der dere slapp senere?

Hvis hun ville ha eksen er det jo for det første vanvittig dårlig gjort! Da er du for bra for henne, for det andre er det jo ikke noe å gjøre med.. Desverre...

Lenke til kommentar

Uten å vite sikkert, godt mulig du ble den hun "brukte" til å prøve å komme over eksen.. Det har vel gjerne et navn jeg ikke husker helt nå.

 

Ofte etter et brudd så er man forvirra følelsemessig og kan hoppe inn i ting uten å tenke seg så godt om. Så etter en stund går det opp for man hva man har gjort... Been there..

 

Men trenger ikke så klart være det i ditt tilfelle

 

 

Edit:

 

Jeg ble også sammen med en ikke lenge etter det ble slutt med samboeren. Han bodde og med ei jente, men kan ikke si det la en demper på forhold. Men for all det, folk er forskjellige :) Uansett, der ble og ting fort seriøst og plutselig gikk det opp for meg hva jeg egentlig hadde gjort. At jeg absolutt ikke var klar for et nytt forhold og jeg fortsatt tregte tid og kontakt med eksen for å komme meg videre i livet. Mulig hun dama føler noe av det samme...

Endret av Mirann
Lenke til kommentar
Uten å vite sikkert, godt mulig du ble den hun "brukte" til å prøve å komme over eksen.. Det har vel gjerne et navn jeg ikke husker helt nå.

 

Rebound? Vet ikke om ett norsk ord for det...

 

Uansett saa er det en trist historie, og det er aldri lett og si hva man burde gjoere i en slik situasjon. Jeg var i en lignende situasjon for noen aar tilbake, og det tok meg lang tid foer jeg var tilbake der jeg var foer vi ble sammen.

 

Jeg vil ikke spekulere i om hun er sammen med eller holder paa og bli sammen med eksen, men mitt raad til deg er at du proever aa legge det bak deg. Det er sinnsykt vansklig, og det er gjerne ikke det man vil, men i din situasjon saa tror jeg at det kanskje er den beste "loesningen".

 

For meg saa hoeres det litt ut som hun er den typen person som kanskje aldri blir helt "fornoyd" med ting. Ikke helt vet hva hun vil. Nesten som at dersom hun kommer tilbake til deg naa, saa om ett par maaneder saa er det liksom litt paa 'an igjen. Saann berg-og-dalbane forhold paa en maate. Det er ikke noe morro heller.

 

Naa vet jeg forsaavidt ingenting om henne utover det du har sagt, saa jeg sier ikke at hun er en slik person, men det er en tanke aa ha i bakhodet. Men du vet hvordan det er, kjaerlighet gjoer blind, saa man ser ofte ikke annet en det man vil se.

 

Ellers saa dersom du ikke vil gi slipp, saa kan jeg ikke si stort annet en det som har blitt sagt tidligere. Sett deg ned og prat med henne, vaer aerlig og forklar hvordan du foeler det akkurat naa.

 

Haaper det gaar bra til slutt.

Lenke til kommentar
Vond situasjon det der...

Du får gi alt får å få henne tilbake.. har vert gjennom noe lignende.

Håper det løser seg.

7782098[/snapback]

 

Dersom denne damen faktisk har hatt sex med eksen så burde du *ikke* gjøre "alt du kan" for å få hu tilbake - det vil bare forverre alt. Finn ut litt mer. Dersom det viser seg at hun bare er en "bitch"; Så tenk det! Overbevis deg om at du fortjener mye bedre og bli sinna - gi slipp på all kontakt.

 

Men først finner du ut litt mer ang. situasjonen. Lykke til!! :)

Lenke til kommentar

Vil holde dere litt oppdatert om hvordan det går her etter hvert.

Trenger dere for å prate med noen.

 

Til opplysning sendte jeg nattamellding tidligere ikveld der jeg ønsket henne en fin natt osv.

 

Fikk denne tilbake;

"God natt. Og beklager at det ble sånn her.

Har det best alene, tror jeg. - iallefall for en stund til."

 

 

 

Hvordan tolker dere denne??

Høres hun ikke litt usikker ut?

Hvor kan veien gå..?

 

Det verste er at hun lar meg vente.. (jeg har tolmod nok)

Lenke til kommentar

Uff jeg var litt redd for det...

 

Ang. "prinsesse" jenter, saa er det ofte greit i begynnelsen men etter en stund saa blir det fryktelig slitsomt. Jeg sier ikke at man ikke skal ta hensyn til den man er sammen med, og vise at man faktisk bryr seg... Men aa alltid staa paa pinne for den minste ting, det blir du til slutt skikkelig lei av og da er du ofte oppe i en mye verre situasjon en den du er i naa (hus, bil, barn, +++).

 

Det er trist og hoere at hun har blitt behandler daarlig tidligere, dog det forklarer kanskje hvorfor hun er slik hun er naa. Jeg syns det er fryktelig synd naar kjekke snille personer blir paavirket av ting. Paa den annen side, saa kanskje hun var slik fra foer og at hennes versjon av"ikke godt nok" er det andre ville kalt for "vanlig".

 

Jeg syns du skal tenke deg skikkelig godt om og se om du syns det er verdt det. Saa faar du ta det deretter. Det er hardt aa gjoere det slutt med noen og det tar (noen ganger) lang tid aa komme over det, men jeg tror du kommer til og vaere glad til slutt at du gjorde det.

 

Edit: Hoeres definitivt ut som at hun ikke vil vaere sammen med noen akkurat naa. Tror nok det er litt sannhet i det Mirann sa tidligere. Hun vil nok ha litt tid til og tenke over hva hun faktisk vil, og saa bestemme seg for om hun faktisk vil satse paa aa vaere med deg.

 

Haaper det gaar bra til slutt. Jeg maa dessverre loepe, er ferdig paa jobb maa hjem aa spise middag (bor i Canada). Lykke til!

Endret av frodeaa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...