Gå til innhold

Er jeg ninja?


Anbefalte innlegg

Jeg mener ikke at ninjalooting er bra, men når det først er gjort, er det ikke noe man kan gjøre med, men faan da, Naxxramas var det ikke snakk om her, det var snakk om SM Lib!

7650749[/snapback]

Så definisjonen blir endret med instancet? - nei. Ninjaloot, er ninjaloot. Uansett verdi og sjeldenhet. Den classen som itemet passer best til er den som faktisk trenger itemet ("åååjaahh... derfor det kalles "need"!!"). Om jeg vil gråte en elv eller ikke er ikke relevant. Det som er relevant er spørsmålet som trådstarter her spørr. Var det ninjaloot? - Ja.

7650858[/snapback]

NEI, det var IKKE ninja loot. Roll systemet er der for å bli brukt. Trenger du itemet roll need, trenger du det ikke så passer du. Han rolla need å bruker itemet, derfor er det ikke ninja looting. Hypnotic blade er den beste daggeren for en rogue dps messig på lvl 34. Mages/warlocks har bedre utnytte av staffen som dropper fra Herod.

7650901[/snapback]

Staffen som dropper fra Herod? Oh, joy! Metal Stave FTW! Ja, jeg har lyst til å mobbe deg for det der, men antar at du kanskje mente Illusionary Rod som dropper fra Arcanist Doan ? Den har en level 39 restriction. Og la meg spørre deg en ting; 8 Intellect (Hypnotic Blade) + 12 Intellect (Prophetic Cane) = 20 + intellect. Er ikke det bedere for en mage enn Rodens lusne +15 ? Var det jeg trudde, ja.

7651001[/snapback]

Ja jeg mente Illusionary Rod, men denne tråden handler om Veta er ninja looter eller ikke. Ikke om hva slags items som er best for en mage. Uansett så har hypnotic blade blitt buffa siden sist jeg så O,o Nok OT for meg nå.

7651094[/snapback]

Jeg gikk OT for å faktisk vise deg at det trådstarter gjorde, var ninjalooting. Om det var på lavt eller høyt nivå, er ikke relevant.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personelig ville jeg aldri rullet på den som rogue. Men det er meg om det.

 

Om du er ninja? Tja, her er vi inne i grenseland. Folk med prioritet på den var ikke med i partyet, men druiden har vel generelt sett mer nytte av den enn du har.

 

Kommer selvsagt helt ann på hva druiden hadde fra før også egentlig.

Hvis druiden i tillegg var feral, ja da stiller dere etter min mening på lik linje, siden den da er like ubrukelig for dere begge. :p

 

Til dere som skriker ninja for full hals, tenker dere hadde vridd dere i smerte av paladins som løper rundt med The End Of Dreams. Og nei, de har ikke fått den pga ninjalooting, bare pga fucka lootsystem. :p

Lenke til kommentar

Virkelig rart at alle rogues her inne sier at det er greit, mens resten mener at casters bør få ha caster daggers.

 

Argumentet "den instancen går jo så fort allikevel" kan dere brenne i helvette med. Er det greit at jeg stjeler en hundrings fordi du fort tjener den inn igjen?

 

Til trådstarter: Du har samvittighet nok til å angre, det er bra. Andre, slik som Thorsø, håper jeg at jeg aldri møter i spillet.

Lenke til kommentar
Denne daggeren er på alle loot-lister på nett over "anbefalt dagger for rogue på denne lvl", så nei, ikke ninja. "caster-dagger"-vås.

7651740[/snapback]

For dere som faktisk skjønner hvor ille det er at folk kan uttale seg på den måten, håper jeg at dere har det samme håndflate-formede merket i panna som jeg har. Jeg orker ikke engang begynne å prøve å forklare deg/dere det... :roll:

Lenke til kommentar
Denne daggeren er på alle loot-lister på nett over "anbefalt dagger for rogue på denne lvl", så nei, ikke ninja. "caster-dagger"-vås.

7651740[/snapback]

 

Det er ikke vås at det er en caster dagger, men jeg er enig i at den er god til rogues.

Personlig hadde jeg ikke rollet på den som rogue, men jeg vil ikke si at trådstarter er en ninja.

Lenke til kommentar

Det er ikke ninjalooting når du ikke vet bedre på den lvlen. Mange folk i starten roller på ting som er bedre enn gearet de har, men det passer bedre til andre classer. Selvsagt er det elendig for motparten, men folk vet ikke bedre, de lærer å spille classen helt fram til 60, og da er det enda folk som ikke kan spille classen sin.

Lenke til kommentar

Jeg er veldig nøye på det med "ninja", mener selv at hvis du bruker itemet og du på en måte trenger den, men hvis den IKKE er for din class og en caster trenger den så mener jeg at det er ninja. Det at de var i SM Lib gjør det jo ikke noe annerledes enn om det var i naxx, husker selv jeg ble forbanna på en Warrior som needa på noen boots i gnomeregan som var caster med +healing and dmg på.

Lenke til kommentar

I gamledager var det jo ikke + damage på den daggern , så den var kanskje litt mer i gråsonen når det sto mellom rogue vs caster.

Men nå som det er + spell damage så har du helt klart ninja lootet fra den stakkars druiden.

Alle kan jo gjøre feil og siden det er på et såpass lavt level så vil jeg tro det går bra og jeg håper du lærte fra denne erfaringen.

Endret av stigos3000
Lenke til kommentar

Når jeg lvl'a opp den første karakteren min var jeg i gruppe for første gang i redridge, så en kiste i den hula jeg var i gikk bort og tok den og plutselig ser jeg chatten: OMFG!11 NINJA. U FUCKING MORON I NEEDED THOSE SHOLDERS. KICK THAT NINJA. osv. masse mer... jeg skjønte ikke en drit, jeg var priest ikke ninja, kunne ikke engang huske og ha sett klassen "Ninja" på character lista en gang :blush:

Du er ikke ninja hvis du ikke vet hva du gjør på det lvl'e. men det er mange som trur at alle vet alt om wow fra dag en de begynner og spille.

Jeg vil si at en rouge kan neede på den daggeren hvis det er en upgrade og ingen castere i gruppa trenger den. og bli enig om loot regler før en boss.

Lenke til kommentar
Går fint an å samle gear med +dmg/healing eller +healing selv om man er feralspeccet. Selv er jeg 0/41/10, men jeg har likevel litt +int/healing-stæsj liggende på lur.

7655543[/snapback]

Meh too.

 

Har 2000 mana i feral gear og det er nok til omtrent tre heals på min level. Skal jeg heale i en instance er jeg pent nødt til å ha healing-gear.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...