Gå til innhold

Grand Canaria


PIIIpower

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-11-22 21:34, skrev starfish:

Jeg håper du har det fint da PIIIpower :smile:

Men hvorfor i alledager sitter du med en PC, når du er på et sted som det? Du kan jo bade, å gjøre allting du vil i varmen... jaja, noen mennesker er ikke like som andre...


 

se paa tiden :smile: og legg til en til saa ser du att det ikke er badetid.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-23 11:55, skrev Kjetil Lura:

Har vert der en gang? Skal mest sannsynlig ikke ned der en gang til. Neste gang eg skal ha ferie i vinter så skal eg til kuba/thailand eller australia.


 

Jeg skal IKKE hit igjen, men som nordmann maate jeg jo bare. Jeg vil til aspen eller noe... har familie i arizona ogsaa saa vi faar se....

Lenke til kommentar
Quote:


Den 2002-11-23 11:55, skrev Kjetil Lura:

Har vert der en gang? Skal mest sannsynlig ikke ned der en gang til. Neste gang eg skal ha ferie i vinter så skal eg til kuba/thailand eller australia.


Thailand er råå!! fy flate ett av de kuleste land eg har vært i. Var i bangkok 2døgn og 5dager i phuket så til phi phi don island i 7dager. Ahh eg har lyst å reise der igjen. PS spill til 15kr pr. stk lol. Internett har de overalt. maken til webkaffer har aldri sett noen sted.
Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-25 20:42, skrev Kjetil Lura:

Hvordan er prisnivået der nede. Strendene er vel meget bra kan eg tenke meg. skal eg først reise ned dit så blir det i 21 dager, 14dager er alt for lite.


Prisnivået? OMG det er nettop det som er det kuleste av alt! eg hadde med 2000kr (ja eg vet det er lite men alle pengene gikk til reisen) og eg levde som en konge. Eg leide moped til 15kr døgnet og det kostet 5kr å fylle tanken. Forresten så hører eg at det var "lett motorsykkel" siden eg kom opp i 130km i timen. De krevde heller ikke at du måtte ha lappen og eg hadde jo ikke moped lappen. men de skulle ha kopi av passet. Mat er selfølig billig og strendene er vakre mens men det kommer ann på kor du er. Strendene i phuket var en smule bølgete men i phi phi strendene er som i filmen the beach og faktisk så er det en av øyene som tilhører phi phi island som ble brukt i filme the beach. Elektronikk er billig og cd'r er billigst. Klær er latterlig billig men ikke originale. lol men det merker ingen fordi de meneskene der er experter på å lage skikkelige ting. I phuket kan det være litt strensende med alle folk som tilbyr tjenester. enten det er selgere eller h0rer. Btw way så er det mye h0rer i phuket mens i phi phi er det ingen/lite.

Noe du ikke må gå glipp av er live thaiboksing. Noen steder var det faktisk gratis å se siden de tjener penger på at engelsk menn og scandinavere skulle drikker seg dritings.

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: SnowDOG_ på 2002-11-26 02:04 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...