Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Er uskyldig dømt


rekar

Anbefalte innlegg

Hei jeg har et lite dilemma. Jeg jobber i en butikk. Som butikker flest leverer vi penger til nattsafen. Nå viser det seg at en pengepose er blitt borte. Banken sier at de har aldri mottat nevnt pose. Det var jeg som leverte posen. Jeg er ganske sikker på at posen er blitt levert. Men nå sier banken det motsatte. Som du sikkert forstår virker det som om jeg har tatt pengene noe jeg ikke har gjort. Hva gjør jeg nå. Hvis de anklager meg for tyveri selv om jeg ikke har gjort noe galt. Hva da? Jeg skjønner at det ser ille ut.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det merkelige er at jeg har aldri sett et vekterselskap hente noe som helst i den banken. Men hvor ofte tømmes nattsafen? Er det hver dag eller? Det som er merkelig er at en som vanligvis sitter i skranken kom bort ti lsjefen min i dag å sa at de hadde gått gjennom pengene. Altså de som jobber i banken.

Lenke til kommentar

Lei situasjon du har havnet i. Jeg vil råde deg til å fortelle det som det er. Om du ikke har vært borti noe tull før blir du som regel trodd.

Hva mener du forresten med at du er ganske sikker på at du leverte posen? er det virkelig mulig å glemme noe sånt? Hvor mye penger er det snakk om her?

Endret av premium
Lenke til kommentar
er det en slik "her bor det to stk og begge jobber i banken" bygd? :D

7538787[/snapback]

 

Nei. Du glemte Moped Mikkel som jobber på bensinstajonen :p . Uansett. Jeg er helt sikker. Beklager at jeg skrev ganske. Pengene ble levert. Men så sier banken at de har aldri mottat pengene. Jeg vet at jeg ikke lyger. Kan det hende at banken lyger? Hvem har mest troverdighet? Jeg eller banken? Jeg tipper banken. Det vil si at løpet er kjørt. Eneste redningen min er kamera.

Endret av rekar
Lenke til kommentar

En bank har som regel mer troverdighet, men det kommer jo ann på forholdet du har til sjefen din da.

 

Alle banker jeg vet om har kamera som dekker nattsafen, så det skulle forundre meg om banken 'din' ikke hadde det.

 

forresten, hvis de bruker en riktig gammel nattsafe og posen var liten så kan den ha festet seg i luka. Det vet jeg har skjedd med andre.

 

Hvis du gikk forbi minibanken på veg til nattsafen så er du garantert fanget på film, og at du bevislig er ved banken på det tidspunktet du sier du leverte pengene så står du mye sterkere i din sak :)

Lenke til kommentar

ingen kvittering. Det er en luke du slipper en pose med penger ned i. I eller på posen står det hvem som har levert, men det skriver du på selv. systemet funker fordi folk flest stoler på banken, og det ikke skjer for ofte at penger blir borte. I tillegg så er det kamera på alle nattsafene jeg vet om, og da kan man jo se om vedkommende har sluppet en pose ned eller ikke.

Lenke til kommentar

Huff, lei lei LEI situasjon det her. Jeg var borti noe lignende for en del år tilbake da jeg leverte dagens omsetning i nattsafen. Da jeg låste opp og dro ut skuffen lå det en annen pose der, en som ikke hadde blitt "dratt med". Av rein nusgjerrighet kikka jeg på hvilket firma den kom ifra, men hadde absolutt ikke samvittighet til å gjøre noe lumsk, så jeg la begge oppi, skjøv godt, og dobbeltsjekka at begge var borte. (mobba dagligleder av nevnte bedrift dagen etterpå og sa at han nå skyldte meg en pils. :-) )

 

Noe lignende KAN ha skjedd i ditt tilfelle... altså at du har lagt posen oppi, men at den ikke har blitt dratt ned i safen. Hvorpå nestemann med omsetningspose har oppdaget denne og falt for fristelsen. Dette er selvfølgelig ville spekulasjoner, ikke noe annet.

 

Angående rettigheter, så har bedriften din fint lite dem skulle ha sagt uten fellende bevis, samme med politiet. Det blir ditt ord mot bankens. Vanskelig å ta stilling til hvordan det kan utarte seg. Hvor lenge siden er det dette skjedde? En gang jeg leverte omsetninga tok det flere dager før det ble registrert og butikkeier fikk kvittering.

 

Dersom nattsafer ikke har blitt betydelig forandra siden dengang, er det ingen form for kvitteringssystem. Kun en pose med kontanter og en lapp hvor du kvitterer beløp, antall enheter, dato og bedrift.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...