Gå til innhold

hva har Vegas me rainbow 6 å gjøre?


Anbefalte innlegg

Wow, hvem bryr seg i verden utenom deg? Hvis antall kuler i et magasin bestemmer som du liker et spill eller ikke, da er du ikke helt god, ass. Mentalt mener jeg.

7551651[/snapback]

 

er ikke bare et magasin som plager meg, men den er på en LANG liste over ting som ikke stemmer.

7551694[/snapback]

det med at de ikke klarer å få rett antall kuler i et magasin på et våpen som eksisterer i virkeligheten er litt iriterende synes jeg. ta desert eagle f.eks. av alle de spilla den har dukka opp i de siste åra så er det jaggu ikke mange som har klart å få rett antall kuler i den (7+1 dersom jeg ikke husker feil)

 

ellers så er det vel oppsumert flere ganger nå hva som er problemstillinga her, nemlig at vegas er et bra spill, men det har ikke den gode gamle feelingen som R6 spill skal ha. ikke at det plager meg noe spes, da jeg ikke er så begeistra for de gamle R6 spilla.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
er noen amerikanere som har laget 30 skudds magasiner for spraye ned blinker. men tviler på at noen bruker dem i felt. da så godt som alle 7.62 våpen bruker 20 skudds magasiner eller mindre.

 

og i spillet er 20 skudds magasin det ser man når man lader.

7551858[/snapback]

uff, ja. sånt irriterer meg så grenseløst også. 30 skudd i et 20-skuddsmagasin; Gutta fra ubisoft må ha funnet ut av det 5 på morgenen etter et meget fuktig julebord. Det skulle vært et valg at man kunne lage sitt eget magasin så man selv kunne bestemme antall kuler. Dermed blir alle fornøyde!

Endret av Comprade
Lenke til kommentar
Wow, hvem bryr seg i verden utenom deg? Hvis antall kuler i et magasin bestemmer som du liker et spill eller ikke, da er du ikke helt god, ass. Mentalt mener jeg.

7551651[/snapback]

 

Du er ikke helt god du heller. Enten er du analfabet, eller bare faen så lat. Les alle de andre argumentene, så ser du kanskje litt bedre. Magasin-antall er en bagatell for meg. Tenker ikke over den i det hele tatt, med tanke på hvor mange andre latterligheter det finnes med Vegas.

Lenke til kommentar
R6 Veteraner ? Altså gamle Rainbow Six spillene er utdaterte og ferdige. Skulle vi løpt rundt med ett jævla stort crosshair i skjermen ? Eller hva med raven shield som oppfører seg som CS ? Nei takk !

 

R6: Vegas er det første fps spillet for det litt mer voksne publikum. Det er ikke bare å skyte villt da kulene faktisk er livsfarlig i spillet her, man må ta cover og kommunisere med vennene dine for å overleve. Beste onlinespillet jeg har prøvd, svære maps som er superdetaljert. Kan ikke få roset dette spillet nok.

 

Dere veteraner kan ha de gamle råtne spillene for dere selv, dette er neste generasjon FPS så grin i en annen tråd.

7544186[/snapback]

 

Haha holy shit!

Den der, den er faen ikke verd å kommentere enn gang :!:

 

Men jeg skal påstå at jeg elsker Vegas, men ikke i nærheten av de gamle gode. (Minus Lockdritt såklart :thumbup: )

Endret av Hawkn
Lenke til kommentar
Haha, dere er saa latterlige alle sammen. Fatter ikke at folk gidder aa sitte aa klage. Hoer her: Verden driter i deres meninger. Verden bryr seg om hva Spillmagasiner og spillsider sier, og de sier at spillet er bra, hoerer heller paa dem enn paa folk som ikke fikk et spill noeyaktig etter sine forhaapninger. Coversystemet gjoer det hele mer spennende og taktisk, akkurat slik er det i Gears of War, det gjoer disse to skytespillene saa bra som de er. Saa, poenget mitt er, shut the fuck up og spill et spill som er realtistisk, uten coversystem. Jeg anbefaler gjerne CS: S. Last ned, spill, hold kjeft.

 

Beklager spraaket, er paa Gran Canaria skjoenner dere. :p Vil legge til at spillet er omtrent en mil bedre paa Xbox 360 enn paa PC, det handler om intensivitet og cversystemet, og alt egentlig. Har spilt begge versjoner, men det gjoer seg bedre paa TVen, to meter fra den i en god sofa med kontrollen i haanda.

7551352[/snapback]

 

Har lest gjennom threaden i går og idag og nå fant jeg ut at jeg burde legge igjen en liten reply for å supporte denne saken, selv om det sikkert ikke kommer til å bety en døyt for ubisoft om ikke vi kunne poste en thread der hvor folk kunne /signe.

 

Bamsemumsen, denne threaden er ikke om hvor fett det er å spille skytespill på XBOX 360. Det er om hvordan Ubisoft misbruker en tittel som før betydde kvalitets taktisk skytespill. Må si at jeg så fram til dette spillet. Har bare spillt Rogue Spear eller Raven Shield, kan ikke huske helt, hadde i vært fall 4 teams og en drit fet story line kombinert med nice features som taktisk kart over banene, du kunne sette opp ruter for hvordan du vill at squaden skulle bevege seg på banen. Du kunne velge om du ville sette opp triggers (måtte trykke en knapp for å si go! til teamet for at de skulle fortsette osv). Ting som dette gjorde dette spillet udødelig for meg. Også det at det var vanskelig.

 

La oss sammenligne ett hostage rescue mission i Vegas med ett i de gamle Rainbow Six spillene. Hvis terroristene fikk snerten av at ditt nærvær så var gisselet 2 sekunder nær døden. Da var det bare og gi beskjed til 3 squads som sto klare ved 3 dører som gikk til rommet der hvor en gal terrorist stod med en ak47 opp i trynet på gisselet om å ta han ned fortere enn lynet. Hvis en terrorist startet å skyte på deg så ville terroristene innenfor hørselsområdet reagere og enten hente flere forsterkninger eller løpe og drepe gisselet, så det gjalt å være stealth. Ikke noe cover dritt med hjernedøde terrorister som bare kommer for å drepe deg og driter i hostage overtaket.

 

Vegas er akkurat det samme som ett hvilket som annet skytespill som handler om alt annet enn taktikk, det går liksom ikke ann å være taktisk i ett spill der hvor du ikke kan bevege deg fritt, har en back-alley liksom og thats it. Synes Vegas var kjedelig jeg, rett og slett. Som ett Rainbow Six spill og som et nytenkende FPS spill. Cover systemet ble rett og slett kjedelig etter hvert. Men er heldig og har noen clan mates som gjør Co-op story på multiplayer så gøy som det kan bli å spille, men savner maps der hvor man kan gå der hvor man kunne gå i virkeligheten og se terrorister fra alle mulige steder på mappen istedenfor spawn enemies, funker liksom ikke i Rainbow Six.

 

Savner virkelig Rainbow Six feelen og skulle gjerne hatt ett siste spill i samlinga av gode RS spill. Om ikke bare en expansion til Rogue Spear eller Raven Shield.

 

En feature jeg også elsket var å velge team members, husker at det var en mann i rainbow six teamet fra norge, det var jo litt gøy :D Han var bombe defuser eller noe. Ikke særlig bra stats, men kult. Alle team membersene hadde også bio så du kunne lese litt om de og missionene hadde oversiktlig briefing så du fikk feelingen at du var der. Det er jo ikke briefing i Vegas i det hele tatt. Det er bare skyting, pure skyting. drit kjedelig.

Lenke til kommentar
Wow, hvem bryr seg i verden utenom deg? Hvis antall kuler i et magasin bestemmer som du liker et spill eller ikke, da er du ikke helt god, ass. Mentalt mener jeg.

7551651[/snapback]

 

Du er ikke helt god du heller. Enten er du analfabet, eller bare faen så lat. Les alle de andre argumentene, så ser du kanskje litt bedre. Magasin-antall er en bagatell for meg. Tenker ikke over den i det hele tatt, med tanke på hvor mange andre latterligheter det finnes med Vegas.

7552928[/snapback]

 

 

Nå tror jeg at hr.Jenssen må roe seg ned og gå å legge seg for natten...det er blitt seint...LEGGETID !!

Lenke til kommentar

Faktum er. At hvis du setter Rainbow Six navnet på ett spill, så forventer vi en viss grad av realisme og ett visst gameplay (se ravenshield for godt eksempen på hvordan den bør være som ett minimum).

 

og ja, 30 skudds mag på 20 skudds mag grafikk irriterer meg grenseløst. Immersion breaker kalles det. for meg er det som f.eks. å se Saving private ryan eller en annen (semi)realistisk krigsfilm for så plutselig å se en oppføre seg som Rambo midt oppi det hele... det passer bare ikke.

Lenke til kommentar

Jeg tror du tjenssen skal legg deg en god stund sånn at hodet blir kaldt og klart igjen! Man kommer bare ikke inn i en tråd og legger inn en så talentløs post som det der, uten mål og mening!

 

Jeg vil tro uten å ha bevis selvfølgelig at dette er den "eldre" generasjonen mot den "unge", det er ihvertfall sånn det føles med sånne ubrukelige poster og angrep mot diverse medlemmer her. Å kalle gunfreak mentalt uforstyrret på grunn av et nick og det faktum at han ikke liker at spillprodusenten ikke holder seg tro mot realiteten når det gjelder våpen og ammo er for meg helt absurd!

 

Har selv tjenestegjort i forsvaret og har grei våpenkunskap, og jeg kan finne mer en 5 feil for å si det sånn i spillet. Men det er ikke det som bryr meg mest i grunn, spillet er for meg helt ubrukelig og usannsynnelig! Og vi er mange som mener det, og andre har sin mening sånn er det bare.

Lenke til kommentar

Jeg er enig i mye av det som blir sagt her. Jeg savner et spill hvor man kan planlegge grundig i forkant, og så følge planen nøye. Sånn sett misbrukes R6-navnet kraftig. Men til spillets forsvar, så hadde det vært litt vanskelig å sette opp en helt nøyaktig slagplan for hvordan man skal gå gjennom en hel by. Å kalle dette spillet for R6 blir jo sånn sett feil, da det minner om GRAW, bare i nåtiden. Personlig syns jeg spillet fungerte bra, dekningssystemet flyter fint, og det er et veldig greit spill å sette seg inn i (ingen tåpelige tastaturløsninger), og samtidig er jeg veldig fornøyd med kommandooppsettet for romentring. Det er ikke til å legge skjul på at man mister mye av realismen man har hatt tidligere, men nå tror jeg også det er ganske få her som faktisk har godt grunnlag til å uttale seg om hva som er realistisk eller ikke (jeg har det i hvertfall ikke). I RL hadde man jo sett mye mer av omgivelsene enn man gjør i spillet, så noe må jo kompenseres for i spillet da... Jeg vet i hvertfall at jeg kommer til å tilbringe lange stunder foran dette i juleferien :)

Lenke til kommentar
Sånt får man bare regne med nå til dags, da alt skal være "mainstream".

:cry:

 

Husker da Deus Ex 2 kom ut. Ikke optimalisert for PC og gameplay var laget for de fukkings konsollene. Spill er ikke lengre som de var...

7566170[/snapback]

 

Nei, man må forvente at ting forandrer seg med tiden. Men jeg synes det er intet mindre enn latterlig at spillseriene skal spore av helt. Er det noe taktikk- og realisme-freakene virkelig HATER, så er det jo arkadiske skytespill. Rainbow Six har jo blitt selve fienden til disse folkene. Serien har gått fra å levere realistiske, men likevel morsomme skytespill, til å levere arkadetull som vi allerede har alt, alt, ALT for mye av.

Lenke til kommentar

Det jeg savner mest av alt er nesten å kunne velge menn (damer) som man vil ta med ut i kampens hete. Man mister liksom litt av gleden når man vet at de 2 folk man er alltid med og kan aldri "dø".

 

Husker jeg sparte på Einar Pedersen igjenom hele campaign i Rouge Spear, siden han var favoritten min=). Døde han så var det restart med engang

Lenke til kommentar

Som topic tilsier er det følelser tilknyttet temaet som diskuteres og jeg vil minne på det er desto viktigere at retningslinjene blir holdt i bakhodet når et nytt innlegg blir skrevet. Les §1 som ber om en høflig tone og ingen flaming, og vit at personangrep er noe vi slår hardt ned på! Er det innlegg i denne eller andre tråder du mener bryter disse reglene, så bruk rapporteringsfunksjonen.

 

Ta også denne posten som et varsel til alle at grensene for diskusjonen i denne tråden er innstrammet og at videre personangrep eller uhøflig tone vil bli slått hardt ned på.

Lenke til kommentar
rainbow 6 er jo et taktisk skytespill. man kan jo planlegge hvordan man skal klarere neste rom og alle sånne ting. Det er bare ikke like taktisk som de forrige spillene. :roll:

7567693[/snapback]

 

Og det er nettopp dette som er problemet. Man kan ikke planlegge hvordan man vil klarere alle rommene. Det er et fåtalls rom hvor vi faktisk har stor frihet til å velge hvilken vinkel vi skal entre rommet i, etc.

Lenke til kommentar
rainbow 6 er jo et taktisk skytespill. man kan jo planlegge hvordan man skal klarere neste rom og alle sånne ting. Det er bare ikke like taktisk som de forrige spillene. :roll:

Leste på Amazon.com:

Everything is dumbed down to make this about as realistic as Sonic the Hedgehog.

 

Selv om jeg ikke har prøvd det, så tviler jeg ikke. Tilpasset console-folk som sitter der og skal spille FPS med gamepad... :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...