Gå til innhold

Trenger ny tv-serie, på nivå med 24 og prisonbreak


Anbefalte innlegg

Jeg synes det er greit å ha en tv-serie å kose seg med i ny og ne (av og til synes jeg det er litt "krevende" å sette på en film. Føler jeg må være opplagt for å "konsentrere meg" i ca 2 timer).

 

24 var en serie jeg likte, dog nr 1 er prison break. Er det noen der ute som vet om noen serier som er verdt å bruke tid på. Krav er at de ikke er avsluttende for hver episode, altså at det går en rød tråd gjennom det hele. Jeg trenger noe som er "catchy!!" :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med Heroes da? :) Veldig ny serie som er utrolig spennende. Ikke like direkte actionfylt som 24 og Prison Break, men absolutt verdt å sjekke ut.

 

Jeg har det også sånn at jeg ofte føler det er litt krevende å se en hel film, selv om det høres merkelig ut. Liker å ha noe å se på som ikke nødvendigvis varer i flere timer. :)

Lenke til kommentar

-The Wire (2002 -??): De fleste har hørt om serien, men av en eller annen grunn er det veldig få som faktisk har sett noe av den, hvertfall på dette forumet. Noe som er synd, fordi det er uten tvil en av de beste, mest interessante og mest spennende seriene som finnes. Og hvis du ser den helt sinnsykt høye karakteren som IMDb brukerne har gitt den, så sier at det seg selv at det ikke bare er jeg som setter serien på topp 5 listen. Den fjerde sesongen ble nylig ferdig, så det er bare å komme i gang og kose seg med 50 utrolige episoder.

 

Hvis du ikke har noe i mot den utdaterte kvaliteten på spesialeffektene, og i tillegg liker sci-fi bør du sjekke Babylon 5. Sesong 2, 3 og 4 har en sterk rød tråd, mens sesong 1 og 5 har dessverre ikke det.

 

Og hvis du har lyst å prøve deg på anime, er Naruto en klar vinner. De første 150 episodene er helt utrolige.

 

Men du trenger ikke å ha en spesial interesse for å se The Wire, den skal funke for alle.

 

Edit: Glemte Carnivale. Som de fleste serier tar det litt tid å bli kjent med karakterene osv før man virkelig får sansen for en serie. Denne er enda litt treigere, men blir skikkelig god etter hvert.

Endret av Scarface^
Lenke til kommentar

Likte du Prison Break elsker du OZ. Det er "prison break with balls" og den store fengselsserien PB hentet inspirasjon og ideer fra.

 

Andre gode serier i høvelig samme sjanger som 24 og PB:

- The Wire

- Spooks (MI-5)

- Smith (ny av året, kun 4 episoder som er vist så langt, sinnsykt kult)

- Sopranos

Lenke til kommentar

Hm... Tror ikke jeg kan ikke komme på en utrolig stor ting med serien som gjør at den skiller seg fra absolutt alle andre cops'n'robbers filmer/serier.

 

Serien går ekstremt dypt i å skildre livet svært mange karakterer (Jævlig godt skrevet og interessante karakterer). Lurer på om ikke det er den store forskjellen. Vi blir kjent med ekstremt mange folk fra alle mulige nivåer rundt narkotika virksomheten i Baltimore, jeg kan ikke huske noen andre som bruker denne forteller teknikken. Hvertfall ikke i en såpass stor grad. Og det syns jeg er ganske smart, fordi det tillater historien til å bli veldig variert. Vi får oppleve politiske intriger blandt politikerne, stresset med å overleve og skaffe penger som narkisene har, problemene med å stå på gatehjørne og selge stoff for langerne, problemer med distibusjon, politi og alt annet for som sjefene må ta seg av, livet til den vanlige politimannen i gata osv.

 

Ellers er den åpenbart største forskjellen bare det at denne serien er helt skummelt godt laget. Alt er helt fantastisk. Og i tillegg er den hvertfall i mine øyne en av de mest realistiske tv-seriene jeg har sett.

Endret av Scarface^
Lenke til kommentar

Hmmm...nesten ingen her som gav trådstarter tips på den type serie han faktisk spurte etter(24&PB)!?

Unntatt kanskje Dexter? Har ikke sett den.

The Wire og The Shield er helt klart de 2 beste av de etablerte politiseriene, annbefales! :)

Men hvis han ønsker en ny serie aka. 24 og PB som går nå, så er svaret åpenlyst.

Nemlig den klart beste av høstens nye serier:

 

VANISHED :w00t:

http://www.imdb.com/title/tt0499591/

 

Utrolig at ingen nevner den? Har den druknet i Heroes-hypen tro?

Den er utrolig spennende og virkelig overraskende og original.

Løp & "kjøp" hvis du ikke allerede har gjort det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...