Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sett to filmer i dag:

 

Whispering Corridors og Cactus Jack.

 

Whispering Corridors var ikke helt det jeg ventet. Det var mer en dramafilm om vennskap og kritikk mot samfunnet enn en horrorfilm. Men fortsatt, fin twist slutt, og ellers helt grei.

 

5/10

 

Nå har jeg endelig funnet bunnnivået i film: The Villain (aka Cactus Jack). Slike filmer gjør meg trist, selv om helten Arnold er med. Det er humor a la "Roadrunner" og så utrolig dårlig timet med mer. For å si det slik karakterene i filmen er følgende: Cactus Jack, Handsome Stranger (Arnold) Charming og Parody Jones. Denne filmen er rein dritt... styr unna, med mindre du kan få sett den gratis. Du kommer til å le deg i hel, men ikke av humoren i filmen, heller hvordan humoren i filmen er lagt opp, kommentarer mm.

 

1/10

Lenke til kommentar

Har i en lang periode gått å skammet meg over å ikke ha sett Reservoir Dogs, så ikveld tok jeg motet til. ;) God film med mye bra kommentarer og situasjoner. Imponerende at dette er debutfilmen til Tarantino. Den nådde ikke helt opp men absolutt en film som bør inn i samlingen. :)

 

5- / 6

 

Edit: Hvem var det som for en stund tilbake sa at 6-er skalaen er bedre enn helt opp til 10? Jeg er uansett helt enig i det. 10 blir for mye.

Endret av dimiles
Lenke til kommentar

Er enig i at 3-4-5 kan bli litt mye i 1-10 skalaen. Men jeg holder meg unna slike filmer, så det blir ikke mange av dem. Hvis jeg hadde sett flere hadde nok hjernen min utviklet en forståelse for hvordan jeg skulle ha skillt dem.

 

Men 5-6 blir ALT for lite i 1-6 skalaen. Å kunne velge mellom 7-8-9 og 10 er helt nødvendig.

Lenke til kommentar
Det var nok jeg det, den evige forkjemperen for sekserskalaen. Du ga Reservoir Dogs en ganske så grei karakter, dvs at jeg er enig :p

7435860[/snapback]

 

Likte forøvrig Steve Buscemi's prestasjoner i filmen. Om det var karakteren eller skuespilleren har jeg enda ikke bestemt meg for, men synes det var bra. :)

 

Scarface: Det som er så genialt med sekserskalaen er at du kan bruke minuser og plusser akkurat som du vil. :) Alle er jo vant til karakterer fra skolen og da får de mye mer betydning. Kommer til å fortsette å bruke sekserskalaen.

Lenke til kommentar

Før i går kveld var det fem-seks år siden jeg så Armageddon sist, og har i en periode tenkt å se den igjen for å gjøre opp en endelig mening. Ca klokka 13.20 kjøpte jeg den på Kiwi til 79kr, tok med litt Julebrus og potetgull for virkelig å kose meg.

I all enkelhet, det sinnsykt overdådige, "storslåtte" og pompøse mølet fikk meg til å felle noen tårer på slutten, men de tårene kan ikke spores til noe positivt med filmen. Det jeg vil si var positivt var scena der Paris ble en gedigen støvhaug, den var visuelt ganske deilig på et vis.

 

Uansett, nå tror jeg det er tid for litt CSI Miami på denne dagen med sykdom.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...