Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

semi offtopic, men litt på også. Hva kan man regne med å få for ca.300 brukte dvder hvis man skulle solgt de i en pakke? Skal rydde litt hjemme, og overveier å selge samlingen, hvis det i det heletatt er verdt noe. Ihugga samlerer ville kanskje betalt en tusing?

 

Sykt egentlig hvordan man bladde opp 299,- for en ny dvd back in the days.....

 

En tusing for 300 filmer tror jeg du skal kunne klare få ganske greit. Kommer nok veldig an på hvilke titler det er. Problemet er vel at de fleste som kunne vært interessert i DVD-er, sikkert har mange av titlene fra før. Og da er det vanlige rådet, at man må selge de i mindre pakker eller hver for seg. Brukthandlere gir deg kanskje en tusenlapp for alle. Jeg var innom en sjappe en gang som kjøpte og solgte brukte BD/DVD/VHS/blader/bøker etc billig. Om det holdes loppemarkeder i nærheten, kan du ta med deg filmene i noen kartonger og selge for f.eks. 10,- per stk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som vet om serier/filmer som er lik entourage? Altså folk som lever livet, fester, dyre ting etc. Trenger ikke ha noe med filmbransjen å gjøre, bare samme style som entourage

 

How To Make It In America er Entourage-ish og burde falle i smak. Det gikk to sesonger av den, og selv om det ser ut til at det ikke blir en 3., så er det fortsatt en ørliten mulighet. Det er uansett verdt å ta en titt på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...