Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er veldig spent på hvordan den eldste søstra mi opplever Black Swan. Hun danset ballett i ca. 15 år. Hun er ikke den som ser mest film, så tror jeg bare skal holde kjeft og kjøpe den på Blu-Ray til henne når den kommer. Blir nok en opplevelse for oss begge.

 

Aronfosky får meg i tillegg til å måtte se hans X-men til å måtte se de gamle X-men. Det er vel i sum en bra ting. Har jo mine antagelser om de tidligere filmene...

Lenke til kommentar

 

Uff, nå må de ikke komme å ødelegge.. Låta er kanskje like 2012 som noen mener Robin Williams er, men den kan vel moderniseres litt i stedet for å droppes helt.

 

Den er tidløs. Bør ikke tulles med.

 

Lurer også på om de takler å la han ha drakten. Klager man over underbukse på utsiden og kappe, så avslører man tross alt ikke annet enn egen etnosentrisme. Gjelder jo å respektere den kryptonske klesstilen :wee:

 

Han må bare være forsiktig med å veive med Kryptons flagg på 17. mai, da får nasjonalistene våre abstinenser.

Lenke til kommentar

Å herre min hud som jeg gleder meg til Black Swan i kveld. Er dessverre redd for at forventningene mine er skyhøye.

Jeg så den i dag, jeg. Var overraskende få mennesker i salen. Vel, synd for dem. Den er fantastisk og fortryllende.

Her var salen stapp full, skulle gjerne hatt tom sal.

Fyyyyyy steike for en film, en av de mest intense kino-opplevelsene jeg har hatt noen gang. Aronofsky har igjen styrket sin posisjon som en av favorittregissørene mine.

Aaaahh... så digg. En så sinnsykt kroppslig og intens film er det lenge siden jeg har opplevd. Syns den rett og slett var perfekt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Uff, nå må de ikke komme å ødelegge.. Låta er kanskje like 2012 som noen mener Robin Williams er, men den kan vel moderniseres litt i stedet for å droppes helt.

 

Den er tidløs. Bør ikke tulles med.

 

Lurer også på om de takler å la han ha drakten. Klager man over underbukse på utsiden og kappe, så avslører man tross alt ikke annet enn egen etnosentrisme. Gjelder jo å respektere den kryptonske klesstilen :wee:

 

Han må bare være forsiktig med å veive med Kryptons flagg på 17. mai, da får nasjonalistene våre abstinenser.

 

Ettersom Nolan har minst en fast hånd på roret blir sikkert ikke den nye filmen den mest fargerike som er laget. Blir det ikke da litt feil med den gamle gode musikken? Da er det kanskje bare best å fjerne den helt.. :hmm:

Lenke til kommentar

I dag er vi 5 uker ut i 2011 og jeg har rukket å sett 21 filmer så langt. :) Og mange, mange flere skal det bli!

 

Hadde forresten et gjensyn med Kick-Ass i går. Den var kanskje enda bedre denne andre gangen. En skikkelig råkul film. Vi kan bare glede oss til 2'ern som har fått tittelen Kick-Ass 2: Balls to the Wall.

Endret av .........
Lenke til kommentar

Enten hun er 200 eller 15, det virker bare galt.

 

 

Men filmen er knallbra. Hørt gode ting om Hollywood-versjonen også.

Remaken er ikke så ille den heller, faktisk over middels. Men for meg har de fjernet veldig mye av det jeg elsket med Låt den dätte komma inn. Greit nok i seg selv at de har laget en egen versjon, men i originalen var det noe med kinematografien og den minimalistiske dialogen eller skuespillet som gjorde meg frelst. I stedet blir Let Me In en litt mer ordninær film, med kjedeligere karaktertolkninger, kjedeligere filmteknikk og kjedeligere skuespill.

Lenke til kommentar

Når vi først er innom temaet med "Kroppsfiksert Aronofsky". Mannen har helt rett, faktisk. Vekt har utrolig mye å si. Det kan forme en karakter mer enn man skulle tro. Ta for eksempel Bale i The machinist. Jeg vil tørre å påstå at fysikken hans bidrar med å skape en visst stemning som er tiltenkt filmen. Hvis det ikke går kaldt nedover ryggen deres av dette synet, så vet ikke jeg:

 

the-machinist-skinny.jpg

 

Bale fortjener skryt etter min mening. Som en av hollywoods største jo-jo-slankere blir han rett og slett rollen sin. "Under innspillingen så han ut som et skjelett med hudfarge, og veide bare 58 kilo. Og fra den rollen gikk han rett til forberedelsene til «Batman Begins». På seks nye måneder la han på seg 46 kg til rollen som superhelten. Han gikk fra 58 kg til 104 kg", ifølge seher.no. Slik er det også med skuespillerne i Black swan. For å gå i ett med miljøet er det nødt til å være sånn for å virke troverdig. Både Mila og Natalie gikk på streng diett og trente veldig hardt.

 

Kanskje provoserende for noen, men det er slik det er, etter min mening.

Lenke til kommentar
Bale fortjener skryt etter min mening. Som en av hollywoods største jo-jo-slankere blir han rett og slett rollen sin. "Under innspillingen så han ut som et skjelett med hudfarge, og veide bare 58 kilo. Og fra den rollen gikk han rett til forberedelsene til «Batman Begins». På seks nye måneder la han på seg 46 kg til rollen som superhelten. Han gikk fra 58 kg til 104 kg"

 

Bales dedikering til rollene pleier ikke å gå upåaktet hen, iallefall ikke på diverese film-forum som f.eks her, det påstås også at han legger om til forskjellige dialekter i hver film fordi han mener at det er; "urealistisk å tro på en skuespiller hvis han har samme stemme i hver film".

 

Når det gjelder Black Swan så er jeg sikker på at Natalie Portman har vært ute for et sant helvete når det gjelder trening etc, og når jeg først hørte om hvor mye hun trente og hvor hardt hun trente så må jeg jo si at jeg var imponert.

Problemet er dog at jo oftere det snakkes om det, jo mer kjedelig blir det, iallefall for meg.

Det er langt mer interessant for meg å diskutere Bales dedikasjon til roller fordi jeg ikke hører om det 24/7 fra et eller annet medium, nettopp fordi det ikke er "diskutert ihjel".

Allerede begynner jeg å bli lei av å lese om Black Swan da det er det samme som sies gang på gang på gang.

 

Først er man nysgjerrig, så virkelig interessert, også er man plutselig dritlei.

Siden jeg nå "vet" at Black Swan vil bli en god filmopplevelse så kommer jeg til å nedprioritere filmen over lengre tid for filmer som "The Fighter", "The King's Speech" osv osv, og dermed vil "entusiasmen" for Black Swan (og dermed også lysten) i større grad forsvinne.

 

Slik ødelegger en virkelig god filmopplevelse for meg, og det er litt skuffende å se at mange som vil at flere skal se en film fortsetter å snakke mye om filmen fordi de tror det vil overbevise andre om hvor fantastisk filmen er, men det ender som regel opp med at man blir, som nevnt, lei.

 

Litt som fyren i sofaen som sitter og snakker om frimerkesamlingen sin i flere timer, til slutt nikker man bare anerkjennende for å være høflig.

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke at alle er ute etter å overbevise andre om at filmen er så fantastisk. Er ganske sikker på at det er mer iver. Opplever man noe bra vil man gjerne få det ut et sted. Kan forstå at du blir lei, men da foreslår jeg at du prøver å overse det. Se filmen ved en senere anledning når ting har roet seg. Filmen vil så klart ikke være et tema i tusen år fremover. Det er bare naturlig at folk har behov for å prate om det nå som den er ny.

 

For min del er det fremdeles høyst interessant. Særlig fordi jeg liker å fordype meg litt mer i ting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...