Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Nå er jo ikke dette en klassisk oppfølger i det hele tatt. Leser du artikkelen så vil du se at det er en rekke kortfilmer på 5 til 10 minutter som skal ta handling før hendelsene i Blade Runner og skal tydeligvis ikke være veldig knyttet opp mot hva som skjedde i den filmen. Altså virker ikke dette prosjektet som et resultat av verken idetørke eller pengetørst.

Endret av DoktorBacon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Angående Antichrist:

 

Kan vel ikke akkurat si meg enig i at LVT har laget filmen for å vise mest mulig groteske scener. For meg er disse "groteske" scenene en viktig del av filmen. Det bidrar til å forsterke min tolkning, og sikkert andres. Det var vel kanskje unødvendig å måtte vise det såpass grafisk. Men ville det gjort slik et inntrykk ellers? Uansett, det har vist seg å være en 50/50 film. Elsk eller hat.

 

Har diskutert litt med madammen, og vi har komt til flere individuelle konklusjoner. Tolkningsmulighetene er store, noe som har virket inn på min helhetsvurdering av filmen. Ja, jeg likte den. Symbolikken og de uttallige referansene er det som bygger historien, og gjør at scenene på slutten fungerer som et ganske intenst klimaks.

 

Forhåpentligvis ignorer enkelte disse oppblåste kjønnsorganscenene og tar seg en tur for å se den. Jeg gir ingen garanti for at du vil like Antichrist, men en opplevelse var det uansett.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Jeg er ingen stor fan men synes det er hjerterått hva de skriver om Carradine , han burde få respekt til tross :(

 

FBI skal etterforske hans død sies det.......

Lenke til kommentar

Jeg driter i hvem det er, greier du å henge seg selv for å få orgasme fortjener du å bli ledd av da det er bare utrolig komisk.

Jeg driter i om du har vunnet 3 nobel fredspriser og funnet kuren for all kreft dør du på den måten vil du altid være the butt og the joke.

 

Viss det faktisk viser seg at han ble drept er det jo noe helt annet

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Pøh , hadde det vært en slektning eller en venn det skjedde med hadde nok pipa fått en annen lyd......bottom line "døm og bli dømt" ;)

Lenke til kommentar
Pøh , hadde det vært en slektning eller en venn det skjedde med hadde nok pipa fått en annen lyd......bottom line "døm og bli dømt" ;)

 

pøh, broren min hengte seg han også, ikke fordi han var kåt men fordi han ikke ville leve lengre, men hadde han hengt seg for å bli kåt ville det først vært ektremt flaut, men så ville det bli perfekt matriale for et standup show

Lenke til kommentar

Jeg ser etter noen gode norske i filmer i forbindelse med et prosjekt på skolen. Eneste jeg kommer på i farta er Flåklypa. Uro og Uno osv har jeg liten sans for. Jeg er klar over at det er endel norske skrekkfilmer, men de to jeg har sett har vært skuffende. Kan dog hende de andre er bedre. Noen som har forslag på gode norske filmer med litt substans? :)

Endret av -MK-
Lenke til kommentar

Flere enn meg som nettopp så Con Air på TvNorge?

Gammel film og sett den flere ganger, men konkluderer fortsatt med at filmen kicker ass :cool:

 

Satser på å se Antichrist i morgen. Tror dere at jeg burde ta med ei venninne eller kompis på den? Kjipt å måtte sitte igjen og se filmen alene hvis dama kanskje ikke takler det og må gå (Nei jeg følger ikke etter :p)

 

 

edit: skrivefeil

Endret av Lund :*
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...