Gå til innhold

Sony STR-V7 ble død


Anbefalte innlegg

Hallaien folkens..

 

Tidligere i dag, kjørte eg ett liten bass-show (som ufrivillig ble rimelig kort).. hehe, HATER naboene... http://www.tju3tre.com/Bilder/Bass%20Hit%2...ooferCooker.mp3 hørte på den låten og plutselig ble det lydløst..

 

Vil bare spørre om det finnes noen her i forumet som har noenlunde make Reciever som eg har, om som kanskje kunne svare meg på et spørsmål.. finnes dere FLERE sikringer, enn de 4 eg finner..?

 

DSC00259%20(Small).JPG

 

DSC00264%20(Small).JPG

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utgangstransistorene burde vel ikke ryke fordi sikringene gjør det, men hvis man derimot har koblet på høytalere med en forskjellig impedans en forsterkeren er beregnet for har man et lite problem.

Prøv å bytte de sikringene der du.

Og ikke prøv med å sette inn større sikringer for å se om de ikke ryker da.

Lenke til kommentar

Liksom, denne forsterkeren er på 8ohm om man BARE bruker kanal A eller B (og 16ohm om man bruker både kanal A + B, slik er jo alle forsterkere vel?).. og i 8ohm er den på ca 2 x 200w i følge den wattmåleren i front. (den går bare til 200 hehe.. har ikke hatt den mer enn halvveis..) og som du sier, er merkelig om forsterkeren skulle ryke ENDA eg bare leker meg med den... den ble bare lunken.... selv om det plutselig ble stille.... men var jo en jæla DYP bass rett før den røk da.. en slik dyp man ikke hører.. bare kjenner i 2 etasje. eg har bare 10" basselement, så de klarer jo ikke dype bassen.. Bilder av høyttalerne..

 

Har jo allerede røke delefiltrene i ene høyttaler kassen før...og i tillegg sprengt ALT i BEGGE høyttalerne da eg hadde de i bilen...(fikk de akkurat nedi bagasjerommet i mitt vrak ev en Toyota Carina. hehe.

 

0004.jpg

gamle delefiltre

 

0008.jpg

nye delefiltre

 

MEN, det som er poenget med alt dette, hehe.. glemte helt å poste det, det er att disse clas ohlson høyttalerne er på 4 eller 6 ohm....

Endret av tjuetre
Lenke til kommentar

Nye 6.3 amp (slow) sikringer er satt i.... og når eg slår på forsterkeren får eg det "klikk"-et som må være ett godt tegn.. det dårlige er at de vises INGEN aktivitet i wattmålerne.. verken på radio, aux, eller tape (hvor dvd spillern er kobla til)

Og når eg slår av/på lyset i samme forgreningsuttaket, så smeller det ikke, DET er jo et dårlig tegn..

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=587121&hl=

Endret av tjuetre
Lenke til kommentar

Har maken (Sony STR V6)

Denne forsterkeren har både termosikring og glassrørsikring på 6,3A

Jeg har tatt begge på min forsterker.

Bruker proson 300W høytalere på 4 ohm.

I ditt tilfelle høres det ut som det er mere alvorlig.

Test den andre utgangen og med headsett, denne forsterkeren ser ut som har dobbelt sluttforsterkersett så er du heldig så har du ikke knekt det andre.

Endret av perpyro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...