Jump to content

PootieTang

Medlemmer
 • Content Count

  1036
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About PootieTang

 • Birthday 08/02/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Da må jeg stikke. Bare claim seieren om du dukker opp i tide.
 2. Jeg må bort i åttetiden, det hadde derfor vært veldig greit om vi kunne tatt denne kampen så fort som mulig.
 3. Så vidt jeg vet er ikke dette et brudd på norsk lov. Piratkopiering derimot er et brudd på åndsverksloven, og dermed et brudd på en norsk lov. Dersom du kan vise til at dette bryter med norske lover vil vi selvfølgelig slå ned på det. Men all den tid det synes å ikke gjøre det har vi valgt å ikke slå ned på det. Kan ikke si jeg liker det så godt selv heller, men av årsaker nevnt ovenfor har vi valgt å la det passere.
 4. Utkastet til de nye retningslinjene ble laget i Juni i fjor, altså lenge før Dotten eller diskusjon.no kom inn i bildet. Og vi ser jo at stemningen hos brukerne er å ikke tillate dette. Problemet er at om vi skal slå ned på dette bør vi slå ned på alle slike brudd, og da blir det vanskelig å holde oversikten over hva som gjelder for ulike spill. Men grunnen til at dette har drøyet er jo nettopp fordi det ønskes å gjøre flest mulig brukere til lags, det har vært mye diskusjon frem og tilbake om hvordan retningslinjen skal utformes. Dette var ikke et problem før, som du sier, men det har aldri blitt slått ned på. Dette var tillatt før, som nå. Vil presisere at all diskusjon rundt piratkopiering med unntak av etiske diskusjoner er forbudt, og må ikke forveksles med dette. Edit: En linje som presiserer at brudd på norsk lov ikke er tillatt vil selvfølgelig legges til.
 5. Oppdateringen av retningslinjene utdyper hvorfor vi ikke gjør noe med det. Mulig det ble litt kronglete skrevet.
 6. Greia er at det faktisk ikke bryter med retningslinjene. En oppdatering av retningslinjene som utdyper dette er nært forestående. Noe av årsaken til at vi ikke griper inn er at det vil være umulig for oss å holde styr på alle forskjellige sluttbrukerlisenser som finnes der ute. Og derfor er det sluttbrukers eget ansvar å overholde lisensavtalen.
 7. Ett innlegg som ikke hadde noe med trådens tema å gjøre er slettet. I tillegg flyttes tråden til riktig forum.
 8. Rockmelt baserer seg, i likhet med Chrome og Flock, på Chromium. Så jeg vil anta sikkerheten er omtrent den samme som i Chrome. Det er også verdt å nevne at Chromium benytter Webkit som renderingmotor, i likhet med mange andre populære browsere. Se en komplett oversikt her. Den jevne bruker trenger ikke andre å velge mellom fler enn "de fem store", men er enig i at artikkelen kunne presisert at det finnes flere alternativer der ute.
 9. Har også hatt problemer med dette, uten at jeg vet hva som forårsaket det. Det var på jobb-PCen med enten windows-versjonen i wine eller Linux-versjonen, husker ikke. Er ikke sikker på om det er slik lenger, men kan godt ta en sjekk i morgen. Hvilken plattform sitter du på?
 10. PootieTang

  Avatar?

  Emnetittelen er ikke beskrivende nok Bruken av emnefeltet følger ikke våre retningslinjer for oppretting av emner. Vennligst gjør emnetittelen mer beskrivende for tråden, slik at brukerne forstår hva emnet handler om før man klikker på den. En moderator vil måtte stenge tråden om dette ikke blir endret. Rapporter tråden når dette er gjort slik at en moderator kan fjerne denne meldingen. Reaksjoner på moderering skal taes på PM, ikke i tråden.
 11. Har slettet et off-topic-innlegg, og et innlegg som svarte på det. Les førstepost før dere svarer.
 12. Har tatt en opprydning i tråden, vennligst hold dere til tema folkens.
 13. Tråden flyttes til Felles-forumet. Skulle det utvikle seg til fanboy-krig vil den bli stengt rimelig fort, i henhold til retningslinjene.
 14. Stenges. Årsak: http://www.innlegg.no/index.php?showtopic=17962
 15. Nå er jo dette en kunngjøring, men jeg er enig i at det kunne blitt skrevet en artikkel om det på alle tilhørende nettsteder. Det er en stund igjen til noe slikt eventuelt måtte skje, så det er ikke utenkelig at det kommer mer info etterhvert.
×
×
 • Create New...