Gå til innhold

Den store Snowboardtråden


jacoP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rart. Uansett, har hatt mye opp igjennom, syns fortsatt A-frames er ganske så ok jeg, ikke slitt mye med dugg i de. Mulig jeg er litt gammeldags som syns de er kule men :p
De beste jeg har hatt kommer fra Smith - de har jeg aldri hatt dugg i noensinne, har hatt alt mulig fra de, fra Snowboard/Ski-goggles til Snøscooterbriller. Men Smith er ikke veldig "snowboard" kanskje?
Akkurat nå har jeg Dragon DX, som også har vært ganske OK, kan dugge om jeg står stille for lenge, men det er ikke akkurat et stort problem

Jeg har derimot støtt på et annet problem. I år har jeg begynt med briller pga skjeve hornhinner, og liker ikke linser noe særlig. Aner ikke hva som passer da, eller om jeg bare skal drite i det å heller se litt dårligere når jeg skal stå på fjøla

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har latt brettet støver i en to års periode nå, men det har virkelig begynt å klø i beina etter å ri ned fjellsider igjen!
Den siste tiden har jeg sett en del av såkalte "splitboards" som har kommet på markedet. Har undersøkt litt og funnet at det for tiden er et alt for kostbart for meg som student. 

Tanken er da at jeg kan kjøpe meg noen truget, ta brettet på ryggen og gå opp på diverse topper. Jeg bor midt blant fjorden og fjell, slik at det ikke mangler på turer man kan gå. Jeg har per nå aldri gått på topptur med brett før (bare fars bedretne fjellplanker). Tidligere har jeg kun vært i ulike bakker med heis og har mange år på brettet opp gjennom ungdomstiden. Interessen for toppturer har imidlertid meldt seg ganske sterkt!

Spørsmål:
- Noen som kan anbefale en truge som ikke koster skjorta og som kan funke til topptur? (Bør ha pigger for feste på skare og løfting i hel)

- Dere som har gått på truger; går dere med snowboardboots i trugene? Ser for meg det blir mye oppakning om man skal ha både brett og boots på ryggen. Hvordan er komforten i boots oppover? Har noen svært gode og forholdsvis stive boots fra Burton.

Teleskopstaver skal jeg alltids klare å finne til en OK sum :)

Endret av Tom&Jerry
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...