Gå til innhold

Gothic 3 hakker


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har akkurat kjøpt meg collector edition av Gothic 3, og når jeg starta å spille i går kveld hakker det som bare det på medium settings. Jeg har følgende PC:

 

P4 3.4 Ghz prosessor med HT, 1 GB RAM, X800XT ATI Radeon m 256 MB RAM. Er det minnet mitt som er flaskehalsen her? Vil 2GB løse mesteparten av hakkinga?

 

Hjeeeeeelp!! :love:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjekk hvor mye minne du bruker mens du spiller. Du kan sjekke maks minneforbruk ved å åpne task manager, velge performance, og se på "Peak" under "Commit Charge". Hvis denne ligger langt over ca. 1 000 000 etter en rundte Gothic 3 så er det meget sannsynlig at du har for lite minne. Med G3 begynner det faktisk å bli lite med 2 GiB for meg i allfall.

 

Edit: fikset litt

Endret av dravisher
Lenke til kommentar

Ingen PC får nok minne, ser det ut som..

 

Jeg sitter nå ved en selvkomponert maskin (mesteparten av delene rasket fra komplett.no) og den har nå 2GB internminne og et ganske hurtig skjermkort 7900 GT M570, men dog "bare" 256MB minne. Farten på riggen er 3700 XP..

 

Oki.. saken er at hakking kan ha de mest banale årsaker. Feil/dårlig skjermkortdriver, feil i spillet, for dårlig rigg, for lite minne, ja you name it.

 

Et lite tips for å holde maskinen i toppform, er å bruke defrag en gang i uken. Selv har jeg satt defragmentering til auto hver natt til søndag. (da driver jeg ikke med PC-ing!)

 

Tilslutt: Mere minne koster lite i investering, men det gjør en he... masse forskjell. lol.

 

Føler med deg jeg..

Lenke til kommentar
Hei! Jeg har akkurat kjøpt meg collector edition av Gothic 3, og når jeg starta å spille i går kveld hakker det som bare det på medium settings. Jeg har følgende PC:

 

P4 3.4 Ghz prosessor med HT, 1 GB RAM, X800XT ATI Radeon m 256 MB RAM. Er det minnet mitt som er flaskehalsen her? Vil 2GB løse mesteparten av hakkinga?

 

Hjeeeeeelp!!  :love:

7087040[/snapback]

 

Hakker? Hvor mange FPS får du? Ser ut som maskinen din ligger på recommanded.

 

1,5 GB minne

3.0 GHz Intel/AMD (tilsvarende)

X1600/6800 eller bedre med minst 256MB minne

 

Med min:

 

2.0 GB minne

E6600 (3300Mhz)

ATI 1900XT 512MB

ligger jeg på 24~70 FPS(70 er max pga LCD skjerm), ligger for det meste på 35 FPS med alle instillinger på max.

 

Jeg ser ofte at spillet bruker allt minnet mitt.

Endret av PantZman
Lenke til kommentar
Får det ikke til å kjøre hakkfritt på low, engang. :(

 

Har selv AMD64 3500+, Geforce 7800GT og 1GB ram. Jeg må si all hakkingen og ventingen ødelegger mye av spillopplevelsen -- noe som er veldig synd. :cry:

7089352[/snapback]

 

En kamerat av meg slo av Hyperthreading i BIOS, og da fungerte det visst mye bedre, slik at han kunne spille det.

 

Vi hakke peil på hvorfor det går bedre av den grunn...

Lenke til kommentar

Det hakkar noko med meg òg, og eg har ein relativt kraftig PC (sjå specs i profil). Eg spelar no på medium, men med teikneavstand satt opp til maks. Då går det greit nok. Eg kunne godt tenkt meg å køyre alt på maks...har bestilt meg ein ekstra GB RAM, får sjå om det kan hjelpe. Ellers vurderar eg ny CPU...nokon som har nokon meiningar om kor mykje det kan gi meg i Gothic 3?

 

Kay

Lenke til kommentar

Driver å lurer på om G3 kanskje er CPU-begrenset, siden senkning av grafikkvalg gir veldig liten effekt på FPS her hos meg i allfall (se specs i profil). Har akkurat bestilt meg en Core 2 Duo E6600 og 4 GiB RAM, men beholder samme skjermkort. Er spillet CPU-begrenset regner jeg med at jeg vil få mye bedre flyt når de nye komponentene kommer. Skal rapportere i helgen om hva jeg finner ut :)

Lenke til kommentar

Sukk. Nå er jeg så forbanna lei denne hakkinga! Må jo pokker meg vente 10 sekunder for hver meter jeg går. :realmad:

 

Er rett og slett sånn at jo lengre ut i spillet jeg kommer, jo mer hakker det. Og jeg restarter PC-en minst én gang om dagen. Har heller ingen bakgrunnsprogrammer som stjeler RAM.

 

EDIT: Og angående "jo lengre ut i spillet jeg kommer, jo mer hakker det", så mener jeg ikke at det bare skjer når jeg spiller i strekk. Jeg kan gå utav og innpå spillet, restarte PC-en, men alikevel hakker det like mye som sist gang jeg var innpå. Dette gjelder faktisk bare litt uti spillet (til Montara, Geldern f.eks).

 

Kan ikke være noe med at det er store byer, heller, siden det hakker like mye i skogen som i byen (langt borte fra byen, også).

Endret av Flaringo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...