Gå til innhold

Jericho, Årets smash hit?


Anbefalte innlegg

Nei, men gode dramaserier gis ikke særlig mange sjanser nå for tiden før de tas av skjermen. Og dette med Jericho er CBS sin egen feil. For serien ble jo bedre og bedre utover i sesongen. Det CBS gjorde var at de lot serien ta en lang pause midt i sesongen, og når den kom tilbake så gjorde de svært lite for å annonsere at den var tilbake, samtidig som de satte den opp på samme sendetidspunkt som American Idol på Fox (og så populært som American Idol er, så var jo det dømt til å gå dårlig).

Greit nok at de må avslutte en serie fordi den ikke har så høye seertall som forventet og at den ikke er så lønnsom, men dessverre handler alt om penger for tv-kanalen, og derfor tar de seg ikke tid (og penger) til å avslutte, de bare kutter der det passer dem. De tenker ikke på alle de som faktisk så på denne serien og vil vite hva som skjer videre. Syns det CBS har gjort (og det er ikke første gang dette har blitt gjort i en serie) er direkte respektløst overfor seerne sine. :thumbdown:

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ser at TV2 skal begynne å sende Jericho fra neste torsdag, så har derfor sendt dem en mail om det er forsvarlig å starte og sende en slik serie.

Håper på svar fra dem imorn.

8635288[/snapback]

Jericho har blitt sendt på TV2zebra siden påske. Så de kjøpte serien lenge før den ble tatt av luften i USA ;)

Lenke til kommentar

Synes ærlig talt ikke denne serien hadde potensiale til en hel ny sesong, de måtte ha sakte nok fremdrift som det var bare for å få nok innhold til sesong 1. Noen av karakterene ble også ganske poengløse etterhvert.

 

Helt grei kansellering imo, det er vel uansett reklameinntektene som bestemmer.

Lenke til kommentar
:mad:  :thumbdown: Man får ingen endelig avklaring på noe som helst.  Vær obs på serier produsert av CBS, de har for vane å kansellere bra serier  etter en sesong uten å gi skikkelig avsluttning. (f. eks Invasion)  :mad:

8634519[/snapback]

 

Kunne ikke sakt meg mer enig. Savner Invasion :(

Lenke til kommentar

Jeg har sendt en del mail og fax til CBS de siste dagene. Oppfordrer alle som er interessert i å forsøke å redde Jericho å gjøre det samme. Ryktene sier at de føler seg presset nå, på grunn av den enorme protesten som har kommet.

 

Edit: Ser ut til at CBS endelig begynner å skjønne at de ikke bare kan gå fra serien som den er:

The Plot Thickens: CBS Speaks Out On The “Save Jericho” Campaign

 

En avsluttende film/miniserie er da noe, men egentlig ikke godt nok det heller. Vi vil ha sesong 2.

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...