Gå til innhold

Hva er det verste du har spist?


Anbefalte innlegg

Jeg er egentlig ganske alltetende og det meste smaker ok eller bedre så lenge råvarene er gode.

 

En av de få tingene jeg faktisk har slitt med å få ned var en av de eminente rettene vi fikk servert i militæret. Også her var det meste ganske godt, men en fiskerett som gikk under navnet "Sei a'la Balkan" var direkte ufyselig. Her var det sei-/torskesuppe som bla. inneholdt banan og eple. Ikke engang ketchup gjorde jobben med å overdøve usmaken, og det sier sitt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
vi var på klassetur til tyskland med aktivefredsreiser. det varte i 5 dager og vi hadde kun 1 måltid som var godt :p og det var på Hard Rock cafe :)

men på hotellet fikk vi servert spagetthi med nyre til :sick:

Vi tok en polsk båt fra sverige. vi fikk servert noe som skulle være hamburger på vei til polen men det var nesten ingen som spiste noe for det var ikke spiselig :p etter den båtturen var flere syke :sick:

det var ikke mye bedre den andre maten vi ble servert heller :sick:

tips: Ikke ta båten fra sverige til polen! det er bare drita polakker og det er polske

forhold :p

Det er ikke meningen å være slem mot polakker assa!

Jeg syntes syndt på dem :cry:

7457212[/snapback]

 

har sjølv vert på klase tur i polen med aktive fredsreiser. var ikkje så gale mat da? :roll:

 

foresten, kortid var du der. eg var no i år 2006... rett etter sommer...

Lenke til kommentar

Dolly Dimples vegetarpizza.. Er ikke mye som jeg ikke spiser, men den er kvalmende.. :yucky::sick: store tykke tomatskiver som er kuttet med 2cm tykkelse er kvalmende. Hvis man på død og liv skal ha hele tomatskiver på pizza, så kutt dem ned til supertynne skiver. Jeg har ikke noe imot annen vegetarpizza, bare den som lager den kan tilberede den. Dolly sin ga meg brekninger etter 2 biter.

Lenke til kommentar

Ser dere skriver dere ikke liker bacalao, det er jo kjempegodt! :)

 

har vell egentlig smakt mye ekkelt, men vi prøvde ut lutfisk for første gang på første juledag i fjor, aldri smakt noe så fælt, endte opp med at jeg lagde meg en god gammeldags grandiosa:P.

 

kokt fisk lukter også ubeskrivelig vondt, vi bruker å koke det til katta når vi er på hytta, og da drar jeg en anna plass, klarer ikke være der.

Lenke til kommentar

Et tips du kan bringe videre til dine respektive: Fisk skal ikke kokes lenge, og det skal brukes MYE sitron i vannet. Her i huset har vi dessverre ikke noen nøyaktige mål, da alt måles i størrelsene "dæsj", "skvett" og "nok". Men for å annslå, så bør du bruke 1 spiseskje sitron pr. liter vann.

 

Dette er en av rettene jeg fikk servert i et bryllup blandt H'Mong-folket i nord-Vietnam i sommer. Det smakte ikke vondt, heller meget lite, bortsett fra, overraskende nok, kylling. Kyllinghjerne hadde heller ingen spesiell smak.

post-21452-1166807035_thumb.png

 

Hvorfor man ikke liker enkelte ting som andre liker godt er vel ikke helt greit å forklare enkelt, men jeg er overbevist om at mye skyldes at man har bestemt seg for å ikke like en ting. Jeg liker ikke fersk tomat og unngår å spise det i så stor grad som mulig, men om jeg ikke er obs på at maten jeg spiser inneholder tomat (f.eks. en tomatskive gjemt i hamburgeren) så synes jeg ikke det er så forferdelig allikevel. Hvem er det egentlig som liker øl første gangen de drikker det?

Endret av Wlffrsether
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...