Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Firstmile: Er dette seriøst?


Anbefalte innlegg

Quote:


Den 2002-10-31 15:54, skrev selters:

Ser hyggelig ut, men jeg tror det ikke før jeg får se det.


Jeg har i hvert fall skrevet meg på interesselista.


I en underskriftskampanje på Expert der jeg bor har omtrent 50stk skrevet under for at de er interesserte i ADSL der jeg bor (noe som er mer enn kravet som Telenor oppga, men de vil ikke bygge ut allikevel), så 20stk bør vel være no problem.


 

Kravet til Telenor er 100 bestillinger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan nå nevnes at det er tildels mulig å sjekke hvor mange som har registrert seg på samme sentral. Tast inn nummeret ditt helt nederst på http://www.firstmile.no og du får se hvor mange interessenter som er registrert med samme sentralsignatur som deg. Det er forøvrig mange nummer vi ikke har fått sjekket enda, men det gjøres fortløpende og alt bør være automatisert og databasen korrekt innen Onsdag i neste uke, samtidig som de nye hjemmesidene kommer på plass.

Lenke til kommentar

sukk.

har et lite håp.

Ifølge Telenor er jeg vistnok 7km unna nærmeste sentral.(er det håp for oss/meg)

Selv om det ligger en tlf kabel nedover til setralen i "sentrum" som er på litt over 4km!

og da jeg spurte om dette kunne kobles om svarte de: Da må vi grave!!

jaha??

 

sitter her med sky høy isdn regning og håper på adsl av noe slag.

Elle noe dyrere og raskt. jiha

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-31 23:30, skrev tivolieselet:

er det bindene, tenker på å skrive meg på den saken, og dersom dere kommer i slutte av mai eller.no med en regning til meg siden jeg har meldt intriesse..


 

Det er ikke bindende før du konverterer interesse til bestilling. Når det er over 20 på en sentral vi ikke har bygget ut så får du automatisk en epost når vi overskrider 20 interessenter. Da har du mulighet til å konvertere til bestilling. Når du så har gjort dette (sammen med minimum 19 andre) Så bygger vi umiddelbart ut sentralen. Vi starter forøvrig endel av prosessen når vi har rundt 15 interesserte, så når alle 20 har konvertert til bestilling så bør ting gå relativt fort.

Lenke til kommentar

Et spørsmål her. Er det ikke en stor risiko for Firstmile og signe såpass få brukere på en sentral, la oss si akkurat 20, og så risikere at f-eks 15 stykker trekker seg etter et år (av forskjellige årsaker) Kan ikke det bli en økonomisk katastrofe for firmaet? Dere kan vel neppe binde kunder i flere år, og de eksisterende 5 kundene på sentralen, hva med de?

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-01 13:12, skrev neonX:

Hm, sjekket nummeret mitt nettopp der, 1 interresenter har registrert seg.. og gjett hvem det er? hm.. kanskje jeg må engasjere "lokalbefolkningen" litt?


Hvis det er få registrerte på mitt nummer, da skal jeg henge opp et skriv på oppslagstavla nede på butikksentret i bygda !

 

Kanskje firstmile kommer opp med en 'mal' til det bruket på hjemmesiden ?

Lenke til kommentar

En ting er sikkert: Om dette går bra, er frykten for at 20stk. brukere etter ett år fullstendig ubegrunnet. Det tallet vil da gjerne ha steget til fler hundre eller tusen brukere, alt avhenger av hvor bra det vil gå i oppstart og introduksjonsfasen (tenker på både teknisk og markedsføring). Kommer de over den kneika vil jeg tro Telenor har grunn til å skjelve litt i de fra før skitne buksene sine :grin:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...