Gå til innhold

Den Beste Parfymen ( Utvidet til begge kjønn )


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg fikk endelig tak i en Terre d'Hermès i går! På parfymesjappa på Gardermoen. Jeg har lett rundt omkring i parfymerier i Norge etter den siden jeg ført hørte om den her på forumet, men har ikke sett den noe sted. Så fant jeg den altså endelig på Gardermoen i går.

 

Og jeg skjønner hvorfor den holdes så høyt i akt av foruminnvånerne her. Det var sannelig gode saker. :D

Lenke til kommentar

Har ingen erfaring med siden, men synes den så veldig billig/hjemmesnekret ut.

 

Når det er sagt er det ingen umulighet å drive butikk med "taxfreepriser"(og allikevel betale avgifter) da taxfree prisene til TRN ikke er så enormt mye billigere enn i en vanlig butikk. Travel Value butikken på OSL bruker blant annet samme konsept.

Lenke til kommentar

Hvis du tror alderen din er nok til å peke deg i riktig retning tar du veldig feil og vet nok ikke helt hva du er ute etter. Derfor anbefaler jeg deg å ta deg en tur til et parfymeri, bruke tid og finne ut mer om hva du liker i en parfyme og hva du ikke liker i en parfyme (såpete, krydret osv.). Leser du bakover i tråden står det også en del nyttig, blant annet for "nybegynnere".

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Gucci Guilty!

 

Kjøpte den til mamma i julegave og den lukter helt fantastisk!

 

Selv går det i Abercrombie & Fierce Fitch når jeg skal ut. Nå om vinteren bruker jeg for det meste Jean Paul Gaultier Le Male. Kjøpte den i fjor, og da likte jeg den ikke i det hele tatt, men den har absolutt vokst på meg. Har også noe å gjøre med at jeg sprayer mye mindre nå, tenker jeg, for den er utrolig sterk.

 

Animale Animale er også å anbefale. Minner om Angel Men, uten "tar" noten, noe som i min mening gjør den hakket bedre. Billig er den også!

 

Har også en del andre parfymer jeg er glad i. Bare å spørre om dere lurer på noe :)

Lenke til kommentar

Har noen prøvd Acqua di Parma?

 

Colonia.jpg

 

Var vel for noen år siden "den parfymen å ha" i følge GQ o.l.

 

Det du må være obs på er at den lukter forskjellig på ulike hudtyper, dvs at den kan lukte forskjellig på deg og kameraten din. True story. :-)

 

Brukte den i et par år, og det du kan være nogen lunde sikker på, er at omtrent ingen vil ha samme lukten som deg.

 

Jeg gjorde det enkelt for en stund tilbake; sendte damen inn på pafymeriet og fikk henne til å plukke ut 3 parfymer hun mente luktet bra, så fikk jeg velge mellom de. Det er tross alt hun som skal lukte meg.

 

Endte opp med Davidoff (den orange flasken), og er stort sett fornøyd.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Det med at parfyme lukter annerledes på personer tror jeg er sterkt overvurdert. Det finnes sikkert små variasjoner, og noen få ekstremtilfeller, men stort sett vil jeg tro man kan med sikkerhet velge en parfyme som man synes lukter godt uten å bekymre seg for at den lukter råtten fisk på seg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...