Gå til innhold

Hvordan nøytralisere sterk mat?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234daf
Skrevet

I følge Brainiacs er melk det beste. Det er egentlig ganske logisk da melk er temmelig basisk.

Skrevet

Mye av det som gjør maten sterk(virkestoffet i chili f.eks) er fettløselig. Så melkeprodukter funker i motsetning til mye annet, yoghurt/melk/smør/whatever, tror iskrem skal funke bra det og.

Skrevet (endret)

Sterk mat alla Chili = Syre, ergo trenger du en base. Melk og banan er vel enklest. Å nei; selv om Plumbo er en base(?) skal du ikke bruke det.

Endret av Hyrlen
Skrevet
Takk for tips, men har ingenting av de nevnte tingene.. Det ga seg tilslutt tho, takk gud for det

6507043[/snapback]

Hva spiste du egentlig?

6507597[/snapback]

 

Kjæresten min lagde noe mexikansk greier, god dose sterk salsa og tabasco, og jeg tålte vell mindre enn hva hun trodde..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...