Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De er ganske like og de har samme eier (DSG International plc.)

 

Må mobiler så er det ikke så stor forskjell men ellers er det 2 forskjeller som jeg vet om.

 

Elkjøp har 30 dagers full returrett garanti. Det vil si at du kan ombestemme deg inntil 30 dager etter at du har kjøpt et produkt. MEN dette gjelder altså ikke mobiltelefoner.

 

-Vel, på punktet nedenfor er jeg usikker men de har hvertfall hatt 150 prosent pris garanti før om de har det ennå vet jeg ikke... Men den lyder sånn i hvertfall...

Lefdal har 150 prosent pris garanti. Det vil si finner du akkurat samme varen som du har kjøpt hos Lefdal billigere gi de deg mellom legget pluss 50 prosent.

Lenke til kommentar

audi200: Men det er gjennomgående for hele elektrobransjen, så det er strengt tatt unødvendig å dra ut noen "verstinger" uten å ha belegg for det.

 

Sortimentsmessig, fører Elkjøp og Lefdal like varer, de får varene fra samme lager, butikksystemene er like osv.

 

På mange måter "same shit, different wrapping"...

Prisene varierer noe, men dette skyldes selvsagt konkurranse.

Lenke til kommentar
audi200: Men det er gjennomgående for hele elektrobransjen, så det er strengt tatt unødvendig å dra ut noen "verstinger" uten å ha belegg for det.

 

Sortimentsmessig, fører Elkjøp og Lefdal like varer, de får varene fra samme lager, butikksystemene er like osv.

 

På mange måter "same shit, different wrapping"...

Prisene varierer noe, men dette skyldes selvsagt konkurranse.

6504382[/snapback]

 

Lefdal fører fortsatt 150% prisgaranti og de har også 30 dagers returrett. Lefdal reklamerer bare ikke med returretten og får desverre ikke lov av våre "gode" venner i forbrukerrådet til å reklamere med det.

Som sagt tidligere fører Elkjøp og Lefdal samme varer og har samme eiere. Men Erfaringsmessig er servicen på Lefdal bedre og prisene lavere

Lenke til kommentar

Har ikke Lefdal prisgaranti lenger? Da burde de ansatte fått beskjed om det. Har snakket med flere som sier at de har det.

Elkjøp har i hvert fall både prisgaranti og returrett i 30 dager.

 

Har ingen tro på at servicen på Lefdal er noe bedre enn på Elkjøp. Begge har som mål å gi så bra service som mulig, men det vil jo alltid være enkelttilfeller som sier det motsatte. Ettersom det er veldig mange flere kunder på Elkjøp vil det også være veldig mange flere som har fått dårlig service, ganske logisk. De fleste som handler på Elkjøp er fornøyd med servicen.

Lenke til kommentar

Jeg skulle kjøpe mobil på Elkjøp.

 

Jeg ga opp etter 20 minutter. Jeg står faen ikke i kø over 60 minutter for å kjøpe en helvetes mobiltelefon.

 

Jeg gikk direkte til Expert og fikk samme telefon innen 5 minutter for 500 kr mer. Time is money. Og så lenge folk godtar slett kundeservice for å spare noen enkle kroner så kan de ha det så jævlig for min del.

Lenke til kommentar
gullerud: Lefdal hverken fører eller markedsfører 150% prisgaranti lengre, vil du kverulere på det skal du få nr. til en av de øverste i Lefdal, så kan nok han bekrefte det for deg :)

 

Dessuten er det ikke forbrukerrådet som ikke tillater de å markedsføre det.

6504823[/snapback]

 

Vell Lefdal i Bergen har 150% prisgaranti selv om det ikke markedsføres lengre!

Lenke til kommentar

Da er det tydeligvis stor forvirring i Lefdal. De ansatte sier det er det, mens en her sier at en høyt oppe i Lefdal kan bekrefte det motsatte??

Sist jeg var på kurs med Lefdal-ansatte og det ble diskutert prisgaranti syns jeg jeg husker en "høyt oppe" sa at det var prisgaranti i begge kjedene, men det er ganske lenge siden og jeg tror han var ansatt i Elkjøp.

Lenke til kommentar

Jeg var innom Lefdal på Strømmen for ca 2 uker siden og der spurte jeg om det er 30 dagers returrett på varer og selgeren sa nei !?

Kan det hende at det har sluttet med det også?

 

For min del er det en trygghet å kunne returnere varen hvis jeg ikke er fornøyd. Hittil har jeg sjelden benyttet meg av denne muligheten men de gangene jeg har gjort det så har jeg faktisk kjøpt en dyrere og bedre vare. Jeg vil hvert fall ikke handle på Lefdal når selgeren ikke er sikker på om det er returrett…

 

Og mens vi er inn på temaet disse om el kjedene, så hadde jeg et spørsmål. For et par år siden så skulle jeg kjøpe nytt mobiltelefon men jeg var usikker. Så jeg ringte til Siba for å kjekke om jeg eventuelt kunne returnere en mobiltelefon kjøpt på deres nettside hvis jeg ikke var fornøyd og etter at hun hadde sjekket med sin overordnede sa hun at angreretten ikke gjaldt mobiltelefoner!! :dontgetit: Men ifølge norsk forbrukerkjøpslov så har man faktisk 14 dagers angrerett på varer kjøpt på internet. Operer Elkjøp og Lefdal med samme "innstilling"?

Det verste jeg vet er å krangle om rettigheter man faktisk har i følge loven. :thumbdown:

 

Ps! Det ble ikke noe telefon kjøp hos Siba, hvis noen lurte på det.

 

Edit: Skrive feil. Hadde skrevet Lillestrøm istedenfor Strømmen.

Endret av m3
Lenke til kommentar
Jeg må si at det er kjempeflott at ingen helt vet om det er 150% prisgaranti hos Lefdal.

Noen som jobber der som kunne gi litt sikkert svar på det?

6508714[/snapback]

 

Ja, jeg jobber på Lefdal. Altså:

 

Lefdal har ikke 150% prisgaranti :no:

 

men;

 

Lefdal har prisgaranti. Altså hvis du finner et produkt billigere en annen plass, får du samme produkt til samme pris hos Lefdal. Prisgarantien gjelder også dersom du finner et produkt du har kjøpt hos Lefdal billigere hos en konkurrent innen 30 dager.

 

:w00t:

Endret av jjjhhhsss
Lenke til kommentar
Det er ingen tvil om at det er stor forvirring rundt dette, men jeg kan skaffe bevis skriftlig hvis det er det om å gjøre. Og ja oro2, jeg har vært ansatt i Elkjøp selv.

6509196[/snapback]

 

Bevis på hva? Mulig det ikke praktiseres i noen butikker, da dette ikke lengere er en "offisiell" kundegaranti fra Lefdals side, MEN vet at endel butikker fortsatt gir kunden 150% prisgaranti!

Endret av zaico
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...