Gå til innhold

En aldeles fortreffelig whiskytråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
La meg bare påpeke at forumbrukerene under 20 år godt kan google whisky selv om de ikke er gamle nok ;)

 

Eg trudde Google haddde lagt til:

 

-if_user_Search_for_Hannah%20Montana&teenpornREMOVE!=anySearchThat{Include}WhiskeyORWhisky i kildekoden sin for lenge side eg;)

 

Sjølv om eg snart har levd i 3 tiår og var født i forgje årtusen så blei eg spurt om legimitasjon når eg skulle handle for min mor og elles kjøpe noen Julegaver på vinmonopolet her om dagen.Dette har skjedd ofte før også.PÅ ulike monopoler som selger vin m.m. Også når eg kjøpte ei vinflaske (som er 18årsgrense for å kjøpe),dvs at dei som har spurt meg,trudde eg har 15-17år,når sannheten er at eg nærmer med 30år :)

 

Men,det er jo klart eg holder meg jo godt :)

Ein kan ikkje sjå på meg at eg har levd:P

 

Men,no til noko heilt anna (enn at eg holder meg ung av utsjånad:P )..:

 

Var nylig på Julebord med jobben,Og drakk ein Irsk Whisky litt ut på kvelden (tenkte eg kunne teste ut nye sorter).EG spurte bartenderen om ho hadde ein Irsk Whisky og det hadde ho,men da ho tok litt i eit glas spurte eg ho om namnet på Whiskyén,da stod ho på den andre siden av baren,slik at det var vanskelig å høre kva ho sa,lydnivået var høgt da hotellet var fullt av andre som også hadde Julebord og Whiskyflaska var så langt borte at eg ikkje kunne tyde skrifta på flaska fra den avstanden.Men,eg kan spørre ho når ho kommer og er kunde på jobben min.Eventuelt ringe hotellet for å finne det ut.Men,da det var rett før serveringstopp og mine smaksløker i munn og gane var nedsatt som følge av inntak av litt øl,raudvin og sex on the beach (<-Ja,eg veit,men er litt svak for den drinken ;)..)Så kor god den var er eg ikkje heilt sikker på.Andre grunner for at eg er skeptisk på at den var så god var at dei serverer Ringnes Øl,da dei sparer noen kroner per liter i innkjøp.Dei kunne i det minste ha Hansa FATØL på flaske..Det er det beste hotellet i byen men,savner kvalitetsøl (kvalitesØL ikkje kvalitetSØL).

Lenke til kommentar

Drakk whiskey for det første på 7 år i går og i dag,

 

Første ut var JB den var ikke noe god, og veldig tam i smaken, nesten litt vodka over den. var også veldig lys.

 

Prøvde så Ballantines, det var litt bedre, men ikke noe voldsomt.

 

Har en venn i usa som skal sende meg noen amerikanske merker, som wild turkey og div Bourbons.

 

Jeg SKAL lære meg å like det, selv om det ender i skrump lever

Lenke til kommentar

Balvenie Doublewood 12 y.o er et kjempegodt valg for en nybegynner synes jeg - var den første flasken jeg kjøpte :)

 

Var forresten på polet i går og handlet med meg hjem en flaske "The Arran 1998 Bourbon Cask Edition". Må si denne gikk RETT hjem hos meg.

Den er ikke så voldsom på røyk og torv, ganske moderat der vil jeg si, men fy f.. så mye smak der var! I samme øyeblikk som dette gyldne gullet passerte leppene ble hele munnhulen og nesen fylt av smak - og det var definitivt GOD smak.

 

Anbefales - kostet forholdsvis greie 549,-

 

:)

Lenke til kommentar

Hadde ikke prøvd annet enn tumbler før jeg fikk Glencairn. Går aldri tilbake. Tumblerene får brukes til white russian heretter.

 

Tenkte å kjøpe meg en til flaske til skapet mitt før jul i prisklassen under 600. Har fra før Laphroaig 10y.o., Balvenie Doublewood 12 y.o. og en Chivas Regal.

 

Noen anbefalinger?

Lenke til kommentar

Edit: @NikkaYoichi:

 

Dette er med respekt å melde snobberi. I og for seg ikke noe galt i snobberi, men jeg syns det tar noen vel bastante retninger innimellom... Sånn ellers har jeg ikke sansen for verken smaks- eller åndspoliti (musikkpoliti, litteraturpoliti, gitarpoliti - what have you) i sin helhet, selv om jeg har plukket opp et og annet nyttig på veien (som begynner å bli nokså lang).

 

Kan vel utmerket godt drekka en drøy laffert fra et novelty colaglass, om så skulle være. Påståtte minusvarianter ved å gjøre dette er forsvinnende små i størrelse, om man tenker litt stort på det.

Endret av Tumbleweed
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...