Gå til innhold

Krekar: «Bin Laden, jeg kunne ofret meg for ham»


Anbefalte innlegg

http://www.nettavisen.no/verden/article665660.ece

 

Krekar er egentlig utvist fra Norge fordi Oslo tingrett er enig i at han er en trussel mot rikets sikkerhet. Men fordi det fortsatt er urolig i Irak, får Krekar fortsatt være her. Overfor Awene snur Krekar litt på flisa:

 

- Dessverre kan jeg ikke reise tilbake og delta. Nå sitter jeg hjemme og jeg er ikke fri. Det er femte år jeg sitter mellom domstolen, fengsel og hjemmet. Jeg er blitt fratatt alle rettigheter, og her er det loven som bestemmer, sier han.

 

Fy f*** jeg blir kvalm av den fyren. Er en skandale at han fremdeles er i landet. Håper denne saken kan få i gang en ny debatt som forhåpentligvis fører til at han blir sendt til helvete tilbake der han kom fra - evt. til Guantanamo eller tilsvarende egnet sted. Slike folk bør utryddes - enkelt og greit.

 

Her i Norge sitter han og griner over å bli utvist, men overfor "sine egne" klager han på han liksom ikke får reise? FFS!

Endret av Loomy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Verste av alt er at dette går utover sivile kurdere. Han har slaktet mange, mange hundre (kanskje flere tusen) kurdere i sin islamisering av Kurdistan. Heldigvis har han mislykkes med dette, blant annet fordi den kurdiske befolkningen og PUK-styrkene har gjort opprør.

 

Dessverre er det slik at denne såkalte Mullaen ikke kan utleveres til Kurdiske myndigheter på grunn av deres tåpelige lover (om akkurat dette emnet). Han kommer til å dø uansett, enten tar den sivile befolkningen han, eller kurdiske myndigheter. Han er dømt til døden uansett. Jeg er skuffet over Norge når det gjelder akkurat dette emnet, men jeg respekterer også samtidig lovene som sier dette.

 

Hva i huleste mener han med at han er fanget mellom "domstol fengsel og hjemmet"?

 

For en dust :mad:

Lenke til kommentar
Jeg vet ikke hvor seriøst jeg skal ta dere, men henretting? Torturering? Skjerp dere..  :nei:

6358649[/snapback]

Ja, er enig med deg her at det kommer ikke til å hjelpe spesiellt mye. Han burde klart få straff for den forferdelige tortureringen som han bedrev, derimot fortjener ingen dødsstraff.

Endret av PureJoy
Lenke til kommentar

Krekar-saken er bare nok et eksempel på erkenorsk snillisme, dumhet og sidrompa byråkrati. Mannen er en terrorist som antagelig gliser godt av nordmennenes idioti. Slike mennesker vil man ikke ha i Norge - send ham ut. Personlig bekymrer jeg meg fint lite om hvordan det går med ham, så lenge han ikke får fortsette med dævelskapen sin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...