Gå til innhold

Skateboardkaféen - Løst og fast om skating


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Kjøpte nytt brett for noen dager siden + gear. Det var et element deck, med element truker og Almost hjul. Det jeg syntes var litt merkelig var at første dagen jeg skata med det flasset griptapen av og det ene hjulet datt av. Fikk heldigvis ny griptape og hjul.

Lenke til kommentar
Sikkert påført eller dårlig griptape.. Det at hjulet datt av, det kan jo pga dårlige trucks. Vet ikke hvor bra Element trucks er jeg.. Var det en billig komplett pakke? Men du fikk et nytt hjul? :p Hvorfor det? Er jo bare å skru på igjen da ^^

 

Det var ikke trucken det var noe gale med, brettet var custom satt sammen, ikke komplett. Problemet med hjulet var at mutteren som holdt dekket fast datt av.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Samme lurer jeg, jeg er 20. Har lenge hatt lyst å begynne med skate, nu har jeg bestemt meg å begynne med det. Er jeg litt for gammel?

 

Hvis du er for gammel er i hvert fall jeg aaaalt for gammel. Er 23 og har nylig begynt selv, etter å hatt lyst i sikkert ti år :p

 

Det eneste som er kjipt er at nå er jeg full av entusiasme og pågangsmot, men det er fortsatt snø og grus over alt :hrm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...