Gå til innhold

Skateboardkaféen - Løst og fast om skating


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skatet for 7 år siden eller noe, tror nok det meste er glemt.

 

Har veldig lyst å ta det opp igjen, og tønsberg har en ganske fin skatepark rett nede i byen. Eneste som får meg til å tvile litt er miljøet rundt parken, og kondisen er langt fra på top.

 

Klarte vel kickflip, heelflip, frontside flip, 360flip, hard flip og diverse switch/nollie flip triks.

Lenke til kommentar

Haha i går natt (ja døgna så våkna nå. rar døgnrytme ftw ) når jeg var ute å skata med en kompis snakka vi plutselig om sånn oldschool kickflip.

Har prøvd den et par ganger før, men ikke fått til, før i går! Veit at det ikke er like bra som en vanlig kickflip, men syns det var kult at jeg klarte det uansett :wee:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Har faktisk en kompis som også har litt lyst til å begynne som suger like hardt x)

 

Men har ikke brett eller noe, å vil helst ikke kjøpe et til over 1000 kr for så å finne ut at d ikke var så kult likevel :p

 

Bruker noen av dere hjelm btw? Ser noen som skater der eg bor som bruker det, men flesteparten bruker ikke. E vel litt lurt hvis brettet flyger framover og du faller bakover og knuser bakhodet ned i asfalten?

Lenke til kommentar

Vurdere å begynne å skate igjen. Er vel 5 år siden sist jeg prøvde meg noe særlig på brettet :p Lander ollien stillestående og en og annen pop shuv-it. Var å så på Wild in the Parks i Trondheim i går og noen av kidsa der var sykt gode.

Har ikke så høye mål, men vil gjerne lære meg kickflip i fart ihvertfall. Problemet er at jeg ikke har noen å skate med så motivasjonen er veldig dårlig.

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...