Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Får slenge meg på Alexander selv. Det var 3 timer og 100 kr rett i dass.

 

Enig der ja. Tok meg 2 kvelder før jeg hadde klart å lide meg gjennom de 2 timene og 55 minuttene det makkverket der tok av livet mitt. Nei hadde jeg visst at jeg hadde en så begredelig opplevelse i vente så skulle jeg heller brukt tiden på noe nyttig, som å spille sjakk med meg selv.

 

En annen forferdelig film er for øvrig Vercingétorix, eller Druids som den heter noen steder. Vet ikke om jeg skal kalle filmen et urdårlig plagiat av Braveheart, eller bare generelt sett en forferdelig film.

 

Redigert; skrivefeil her og der.

Endret av Imperfect
Lenke til kommentar
Kristin Lavransdatter er da ikke såå ille? Så den på skolen for et par måneder siden, og selv om jeg ikke ber læreren om å vise den igjen med det første, hadde jeg ikke revet ut øya hvis han hadde gjort det. Synes det var en helt grei film, egentlig.

 

 

Jeg tror de fleste ser Kristin Lavransdatter i skolesammenheng, og dermed blir ikke opplevelsen bra. Man skal jo selvsagt hate alt som har med skole å gjøre i dette landet :p

 

Selv synes jeg filmen er ok, en helt grei filmatisering av historien som dessverre utelater et par nøkkelpunkter. Det er klart, det hjelper å ha litt interesse for vår gamle kultur og vikinghistorie for å like sånt som dette, men det er tross alt vår kulturarv.

 

Kom på en annen film jeg absolutt ikke skal se igjen. The Condemned. En fantastisk dårlig etterligning av Battle Royale som har den verste slutten på en film ever!

 

EDIT: Leif i filmnavn, prøver å bli vandt med dette Mac tastaturet

Endret av IgniZtion
Lenke til kommentar

Det første som falt meg inn da jeg så topic var Den enfaldiga mördaren. Herregud, for en film. Jeg ble overrasket da jeg så den hadde fått 7.8/10 i rating på imdb, for det tror jeg er den minst fengende filmen jeg har sett. Kan vel kanskje ha litt med å gjøre at jeg måtte skrive norsk tentamen om denne filmen, men det er en av de dårligste jeg har sett.

 

Så er Purpose en grisedårlig film. Dårlige skuespillere, dårlig manus, dårlig alt sammen.

 

The Butterfly Effect 2 er også utrolig dårlig. Antagelig den dårligste oppfølgeren noensinne. Jeg sovnet under denne filmen, og det hender ikke ofte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...