Gå til innhold

Sliter med telefonterror - Hvordan finne ut hvem?


Anbefalte innlegg

Jeg har også blitt plaget av en slags telefon-terror.. Starta for et par uker sia når noen ringte meg.. Jeg tok telefonen og sa hei, men de la på rett etterpå. Dette har skjedd 6-7 ganger de siste par ukene nå og jeg vet nummeret men det er ikke info om det på gulesider. Når jeg ringte nummeret tilbake så kom jeg til en telefonsvarer som fortalte meg at dette var netcom kundesenter-greie og det var ikke vits i å ringe netcoms kundeservice fordi de skulle ringe meg tilbake så fort de kunne osv osv.. Men hva FAEN hjelper det når de legger på så snart jeg tar telefonen?!

 

Jeg ringte netcom kundeservice idag.. og de sjekka opp om de kunne finne nummeret og jeg spurte om det var et av netcom sine nummer. De sa nei.. og de kunne heller ikke gi meg opplysninger på hvem som ringte meg.. Herregud så IRRITERENDE!! Når jeg ser at folk i denne tråden skriver at det ikke er vits å anmelde det til politiet heller pga de kostnadene de har med å oppklare sånne ting så blir jeg noe forbandet.. Hva i HELVETTE skal man gjøre da lissom? Jeg har en Samsung D600, noen muligheter for meg å få sperra det nummeret på en måte? jeg vet jo hva nummeret er...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Når jeg ser at folk i denne tråden skriver at det ikke er vits å anmelde det til politiet heller pga de kostnadene de har med å oppklare sånne ting så blir jeg noe forbandet.. Hva i HELVETTE skal man gjøre da lissom? Jeg har en Samsung D600, noen muligheter for meg å få sperra det nummeret på en måte? jeg vet jo hva nummeret er...

6305217[/snapback]

 

Det er politianmeldelse som er den rette prosedyren i en sånn situasjon, ettersom opplysninger om skjulte/hemmelige telefonnummer bare utleveres til dem når det foreligger en anmeldelse. Det er absolutt ingen spesielle konstander forbundet med dette fra politiets side, og de plikter å ta imot anmeldelsen din. Du kan også påklage en eventuell henleggelse dersom de ikke en gang har giddet å finne ut hvem "telefonterroristen" er. At trådstarter har problemer med et udugelig, lokalt politikontor som nekter å gjøre jobben sin, og att på til kommer med blanke løgner om "tusenvis av kroner for å få utlevert informasjon fra teleselskapene" er jo fryktelig kjipt, men det er jo et enkelt tilfelle, og forhåpentligvis ikke representativt for politiets arbeid generelt.

Lenke til kommentar

Hvis du har konkret mistanke om hvem det er kan du jo prøve på følgende. Ha en annen telefon klar med mistenktes nummer, når telefonen ringer hos deg og det er ifra skjult nummer. ringer du opp vedkommende idet du svarer din egen telefon. Hvis du da hører ringelyder/vibrasjonslyder/frebrilsk trykking på knapper for å mute ringelyd etc. er vel saken ganske klar.

 

Men hadde jeg vært deg hadde jeg anmeldt saken med en gang - nå har det bare skjedd et par ganger - men i forbindelse med jobben har det skjedd 4-5 ganger de siste årene at vi har måtte sperret fax (ifra skjult nummer) etc. som ringte opp vanlig talelinjer. Det har aldri vært noen problemer med å få sporet opp dette.

Start med å loggføre dato og klokkeslett og ta med lista når du har fått 100 loggføringer.

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Låner denne tråden litt jeg.

 

Har et problem med at en person jeg vet hvem er, navn, nummer, til og med bruker på dette forumet. Han sender meg SMS altfor ofte nå, spammer bare med "Våkne" osv midt på natta, gjerne 50-100 meldinger rett etter hverandre. Hva kan jeg gjøre? Er det mulig å få telenor til å blokkere hans nummer fra å sende meg SMSer?

Lenke til kommentar

Rimelig sikker på at Telenor kan fikse biffen, om du så har Telenor.

 

En gammel klasseveninne av meg gjorde det iallefall.

Da en annen klassekamerat hadde klart å hacke seg inn på en nettby lignende side å kommet seg inn på telefonsystemet deres. Der kunne han sette inn nummer, melding og antall, så han startet 6 millioner meldinger til denne jenta i klassen min. Telefonen pep i flere dager, men hun fikk til slutt blokket nummeret.

 

PS:

Skal også sies at han som hacket denne siden ble oppdaget, og måtte betale 32 000,- kroner for bruk av smstjenesten til den aktuelle siden. Det er mye sms det :p

Lenke til kommentar
Våkner uansett om det er lydløs eller ikke. Ekstremt tungvint. Kan ikke slå av mobilen heller, fordi jeg må være tilgjengelig for sjefen hele døgnet...

 

Jeg har advart han, truet med anmeldelse osv mange ganger, så at han ikke tar pointet da er det noe galt.

 

hvis du har truet med anmeldelse flere ganger er det vel du som er for feig til å gjøre alvor ut av det. Jeg hadde ikke tatt meg bryet med å anmelde det, har anmeldt mye mer alvorlige ting enn dette og politiet har ventet den obligatoriske tiden før de slavisk har henlagt det. Når politiet har hatt noe på MEG derimot!

Lenke til kommentar

Tror det er mange som blir plaget av telefonterror , inkludert meg selv . Tingen er å bare drite i det. For det første må de ha et veldig begrenset liv siden de tydeligvis ikke har noe annet mer nyttig å gjøre på . For det andre så går de fleste lei til slutt. 

 

Det beste er å anmelde det, som jeg selv gjorde. da vet hvertfall politiet om det , skulle det være noen med onde intensjoner å det skjer deg noe senere så har politiet bevis / spor å gå etter :)

 

Raude

Endret av Raude
Lenke til kommentar
Hei.

 

Jeg sliter med telefon"terror", og lurer selvfølgelig på hvordan jeg kan finne ut hvem som tullringer til meg? Skjer flere ganger daglig, begynner å bli veldig lei nå.

 

Har hørt at jeg kan dra til politiet og prate med de, vil vist koste et par hundre.

Stemmer dette? Noen som har erfaring?

 

På forhånd, takk for respons :)

 

Mvh Bjørn

 

Det du gjør, er å gå til politiet å si at du HAR fått drapstrusler og er livredd. det får dem til å sjekke det opp og avhøre den som evt. terroriserer deg!

eneste måte de gidder å ta noe seriøst, og telefonterroristen får seg en støkk i samme slengen;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...