Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Hjelp angående skjermen


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen, trenger litt hjelp...

Jeg og en kamerat er alene hjemme, vi har to pcer, og stefaren min er veldig streng på å ikke fikle med noe med kablene bak på datamaskinen hans..

Før han dro, satt han i gang en sikkerhetskopi-prosess, vi lot denne gå helt til den ble ferdig og brukte mammas pc.

Han har en iPod, og vi gadd ikke å laste musikken over på pcen til mamma, så vi koblet den direkte til høyttalerne til stefaren min som pc. iPoden gikk etterhvert tom for batteri og vi koblet den til igjen og alt så ut til å fungere som det skulle på pcen hans. Vi var sultne, så vi dro til en kebabsjappe i nærheten av der jeg bor, da vi kom tilbake var skjermen svart. Vi regnet med at det bare var skjermsparer, men da vi bevegde på musa skjedde ingenting. Vi prøvde å restarte skjermen og alt mulig, men til ingen nytte. Det står bare 'No signal. Going to sleep.', før den igjen blir svart. Vi har prøvd å se bak på pcen om noen kabler er feil, men tross alt har vi ikke rørt noe annet enn høyttalerkoblingen. Skjermen er koblet til harddisken som den skal, mus og tastatur funker også, men skjermen vil altså ikke samarbeide. Den er slått på.

Kan noen gi meg noen råd om hva vi bør gjøre? Vi vil helst fikse dette før stefaren min kommer hjem (han er som sagt veldig streng, har vanvittig kort lunte og når han blir sint kan det høres i hele nabolaget, dere skjønner sikkert.)

 

 

Mvh,Pressure

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...