Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kaspersky. Stoppet alt hos meg. Så det skal de ha skryt for.

 

Men å si den beste, er jo akkurat som å spørre etter beste brus, øl eller dag om året. Men en test jeg fant på nettet innen jeg begynte med Kaspersky, viste de fanget opp flere viruser på en test enn de andre som var med. Finner kanskje en link på google hvis jeg søker senere.

 

 

edit: I googled and I found AV-Comparatives

Endret av JoKr
Lenke til kommentar

Da må jeg vel som vanlig reklamere litt for Eset NOD32. Storfornøyd med den. Lav ressursforbruk, raske søk, og frekvente oppdateringer.

 

Kan ikke si jeg er virusfri, men NOD32 sier det, og jeg har ingen problemer med å stole på den :p Det negative er at det i utgangspunktet koster kronasje.

Lenke til kommentar

Jeg liker Norton Internet Security veldig godt. Men så er jeg en Symantec-fan da. Ikke hør på det tullet om at den tar så sinnsykt mye ressurser osv. Mulig 2004-modellen brukte en del. Med har 2006-utgaven og er storfornøyd. Er helt virusfri tror jeg, norton sier ihvertfall det. Men husk: Kjør noe anti-spyware/adware i tillegg. Forskjellige programmer finner forskjellige problemer.

 

Og anitvirusprogram er verdt noen kroner. Ikke last ned gratisprogrammer. Det er en grunn til at noen koster og noen ikke.

Lenke til kommentar

Ikke det at jeg synes at Antivirusprogrammer som er gratis er dårlige, men jeg ville foretrukket å betale for en lisens av et "godt" Antivirusprogram.

 

Jeg har brukt Norman Virus Control i mange år. Har aldri opplevdt å få virus ved bruk av dette Antivirusprogrammet(Som jeg vet om i alle fall). NVC er lett, billig, har god beskyttelse og kommer i norsk utgave. I tillegg føler jeg at jeg støtter norsk utvikling. Norman har også en proaktiv Antivirusløsning kalt Sandbox som beskytter mot ukjente virus.

Lenke til kommentar

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Jeg fikk et lite sjokk når jeg leste en sammenligning av de fleste Antivirusprogrammer på http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2006_02.php

 

Jeg har lenge brukt Norman fordi jeg har "ment" at den gir meg best sikkerhet- og ytelsesforhold. Denne konklusjonen har jeg kommet til fordi jeg aldri har hatt virus på min PC. Har tidligere også brukt AVG uproblematisk. Denne sammenligningen har nesten slaktet Norman i tillegg til AVG.

 

Lurer på om denne sammenligningen er en uavhengig test.

Lenke til kommentar

Har tidligere brukt Norton i alle år, men ble selv anbefalt Trend Pc-Cillin. (dette skulle være det beste)

 

Men nå er ikke jeg den rette til å fortelle hva som er bedre en annet, men det jeg kan si er:

Jeg er mye mer fornøyd med Trend enn Norton. :yes:

 

Redigert: Søkte litt rundt på nette og fant denne testen.

Endret av frecjoha
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...