Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Denna forbanna idioten som plutselig fikk det for seg at han skulle kjøre midt ut i unnarennet på et hopp i hafjell mens jeg hoppa.

Skulle bare ønske at det var han som fikk vondt...

 

Skjedde nesten det samme med meg på det siste hoppet i "jump" parken på hafjell, men med en stor dose flaks så klarte jeg å redde meg selv på en måte. Dessverre fikk jeg en veldig hard landing, siden jeg landet nesten på flatt bakke.

 

Irriterer meg også over de ski/snowboard "skolene" som er vanligvis over ti personer og BLOKKERER HELE J**LA BAKKEN ved renne sent og ta stooooooore sving...

Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg grenseløst over at norsklæreren min skal leke mamma for meg. For en stund siden fikk han meg til å gå til helsesøster for å snakke om søvnproblemene mine(som jeg da ikke hadde, det er bare timenene hans som er så ufattelig kjedelige at jeg konstant dupper av). I dag leverte jeg en norskprøve med et par stikkord, kunne igunn stoffet, har svart aktivt i timene, men klarte bare ikke få det ned på papir. ”Therese, da, skal du virkelig levere dette?”

I tillegg fikk jeg trekk fordi jeg personlig ikke likte et tåpelig dikt vi skulle analysere. Det var feil av meg å se det som kritikk, da det for ”alle andre” som hadde tolka det var positiv kvinnelamp. ”Interessant, men det er nok ikke dette forfatteren prøver å få frem. 5/4.” Jeg som var på vei mot 6 i norsk, jo. Æsj. :hrm:

Lenke til kommentar

Flytt til nordpolen da ! Miljøendringene er tydelig vis her for å bli.Og hvis ikke vi mennesker slutter å forurense jorda kommer du nok til å ha andre ting en snø på hjernen ;) dette irriterer meg. en kebab koster 39 spenn her. med brus blir vel 55 eller no .

Lenke til kommentar
haha, kjenner meg så fryktelig igjen i den der! --- Man vet jo at før eller siden vil de som tror på driten som blir sagt finne ut at det ikke stemmer, og da er det de som har bæsja på legg. (Med mindre de er så trange i nøtta at de aldri skjønner noe som helst, men da er det bare synd på de)

 

Huff ja, noen greier ikke å få hue ut av ræva. Det er nok enklere (minste motstands vei) å fortsette i samma tralten, enn å revurdere sitt standpunkt.

 

Oh well...

 

Irriterer meg nå over kystklimaet (kommer fra ei fjellbygd), først 20cm snø, Jiiipii, så regn, snart er vel det meste redusert til slaps og holker som man sklir på i fylla :mellow:

Lenke til kommentar
Bislett kebab :realmad:

Kornete kyllingkebab + 0,8 L utvanna cola for 60 kroner... Svindel!

Takk, åpen skole :O

 

Her hvor jeg bor betaler vi 120kr for kebab i mindre størrelse, og 0,5. Og kebaben er mindre. Kebaben på bislett house er veldig god syns nå jeg, men har ikke smakt kyllingkebaben.

 

Ble mye kebab

Lenke til kommentar
Her hvor jeg bor betaler vi 120kr for kebab i mindre størrelse, og 0,5. Og kebaben er mindre. Kebaben på bislett house er veldig god syns nå jeg, men har ikke smakt kyllingkebaben.

 

Ble mye kebab

Er vandt til å betale 40/55 (+15 for drikke) for liten/stor kebab jeg :) . Som faktisk er god (ikke bislett med andre ord).

Lenke til kommentar

At jeg sølte på skrivebordet pga. at noen skrev til meg på msn. Jeg såg opp på skjermen og plutselig var koppen overfylt.

 

Edit: @fBlikeng: Hvorfor? Så alle vet hvem posteren svarer til. F.eks. hvis det var to nesten like poster, og neste poster svarte på en av de. Hvordan kan man vite hvem av de posteren svarte, om han ikke quotet?

Greit nok, om posten er lang kan man ta den i spoiler. Eller man kan gjøre som jeg gjorde nå, bruke "@*brukernavn*".

Endret av Bozzeye
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...