Gå til innhold

Et par buggs i wow.


Anbefalte innlegg

Har fått et par problemer:

 

Prob. 1:

 

Når et beast attacker meg kunne jeg bare trykke på bakken før så blei han bort. Der oppe hvor man ser hvor mye liv man har der kom også hans livs opp når han attacka meg. Men hvis jeg trykka på bakken eller et annet sted på skjermen forsvant dette. men i dag gikk ikke dette lenge. Så jeg må fighte alle jeg mæte på for å bli kvitt dem. har sett i controls men fant ikkeno. Noen som vet hva jeg må gjøre.

 

Prob 2:

 

har fått opp en stygg chat på høyre side av skjermen, den viser detaljert hva som skjer, som f.eks: "Wolf damaged you with 13 dmg" "Your group member eat an apple and got 14 in health"osv.. hvordan får jeg fjernet denne? er utrolig irritrende..

 

Håper noen kan hjelpe meg :D

Endret av Simma89
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prob. 1: Jeg mener det er en "Sticky selections"-liknende innstilling i Options-vinduet som forhindrer at du kan avmarkere en mobb ved å trykke annetsteds på skjermen. Evt. kan du jo alltids trykke ESC eller slette WTF-mappen der du installerte WoW.

 

Prob 2: Hold musen ovenfor chatteseksjonen i et par sekunder og klikk på General-knappen (den helt til venstre).

Lenke til kommentar

fikk vekk problem nr. 1. Men når jeg holder musa over chaten kommer det ikkeno. Har holdt den over i nesten ett miniutt. har prøvd å holde den over begge chatene. Både den til høyre og den til venstre.

 

hva skal jeg gjøre for å bli kvitt den saken?

Lenke til kommentar

ha musa over den til høyre, slik at du ser den taben der det står combat log, høyreclick på den og trykk på unlock window (øverst) viss det står lock window trenger du ikke gjøre noe. Så venstre klikker du på combatlog taben, og drar den intil taben på den andre chaten din. da skal den "låse" seg til den og du kan sifte mellom de ved og trykke på de.

Lenke til kommentar

jeg har prøvd å holde musa over begge chatene.. men det kommer ikke opp noe, det gjorde det før, men nå kommer det ikkeno. hva gjør jeg for å få det opp?

 

og jeg har prøvd å ta av lock chat i options, men det skjedde ikkeno da heller..

 

noen som vet hva jeg kan gjøre?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...