Gå til innhold

Aldri mere forhåndsbestilling hos cdon.com


Anbefalte innlegg

Vet ikke om andre har samme erfaring men de siste 4 gangene jeg har forhåndsbestilt varer fra CDON.com har jeg opplevd at varen blir sendt samme dag som utslipps dato og at på til på kvelden. Da synes jeg hele vitsen med forhåndsbestilling er borte. :cry

 

Å få mail tilbake om at 'beklager vi fikk varen sent tilsent fra leverandør' er også tull når man hører fra andre at de faktisk har mottatt samme vare du har bestilt fra dem før din i det hele tatt er sendt. :thumbdown:

 

Beklager men blir mektig irritert på sånt.

 

Så nå blir det å prøve en ny butikk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Poenget med forhåndsbestilling er ikkje at du får varen før alle andre, det er at du kan bestille den på forhånd. Fordelane kan være redusert pris eller at du sikrar deg varen som kanskje er utsolgt etter forhåndsbestillingar.

 

CDON kan ikkje sende deg ei vare før dei har mottatt den sjølv, det forstår vel alle.

Lenke til kommentar
Å få mail tilbake om at  'beklager vi fikk varen sent tilsent fra leverandør' er også tull når man hører fra andre at de faktisk har mottatt samme vare du har bestilt fra dem før din i det hele tatt er sendt. :thumbdown:

 

Beklager men blir mektig irritert på sånt.

 

Så nå blir det å prøve en ny butikk  :)

6047889[/snapback]

Forhåndsbestilling er til for at man skal være garantert å få varen, ikke nødvendigvis nøyaktig på slippdato.

Siden vi dessverre foreløpig ikke har oppfunnet teleportere, må vi fremdeles forholde oss til et ofte brysomt fenomen kalt "logistikk". Inn under denne betegnelsen faller de fleste fraktselskaper. Siden forskjellige butikker, tro det eller ei, har forskjellig geografisk plassering, kan det forekomme at varer ankommer til forskjellige tider alt etter hvor effektiv den tilknyttede logistikken er. Det er med andre ord fullstendig legitimt å si at man har fått en vare for sent til å få sendt den ut før releasedato. Alle som har vært borti bransjen vet at det varierer når man får en vare; av og til mange dager før release, men også ofte nøyaktig på dato eller noe etter.

Cry me a river.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...